Stugor för små och stora familjer

I vår stugby finns nio olika stugtyper. Från små, enkla och billiga men fina campingstugor till stora och exklusiva stugor där det inte har sparats på krutet gällande lyx och flärd. Oavsett vilken stuga du väljer att hyra bor du nära havet och har utsikt över västkustens skärgård nästan jämnt. 

Här kan du kombinera boendet med båtturer ut till Koster, bada i poolen eller havet, besöka Strömstads mysiga stadskärna eller uppleva Bohuslän från vår fina strandpromenad tillsammans med familjen eller vännerna.

Välkommen att uppleva norra Bohuslän, nära norska gränsen och 16 mil från Göteborg.

Kaptensbyn utsikt

Kaptensbyn, 8 sovplatser

Kaptensbyn är vårt största och mest exklusiva boende där ni bor i stora och moderna stugor med ett charmigt sovloft och två sovrum, med totalt 8 sängplatser.

Solhöjden, 6 sovplatser

Med plats för 6 personer och en härlig veranda med havsutsikt gör stugorna till ett mycket bra alternativt för den stora familjen.

Piratbyn, 6 sovplatser

Stugorna har plats för 6 personer i två sovrum, utrustade med kaklade badrum och golvvärme i hela undervåningen.

Sätervallen, 4 sovplatser

Stugorna ligger nära en lekplats vilket passar utmärkt för barnen, samt ett perfekt läge för att njuta av dagens sista solstrålar från verandan.

Döskallebyn, 4 bäddar

Här bor ni ovanför marken i kojor som man måste gå över hängbroar för att nå.

Skogslyckan, 4 sovplatser

Små men trevliga stugor med plats för fyra personer, med en härlig veranda.

Skeppsbyn, 4 sovplatser

Stugorna har två sovrum, kaklade badrum med golvvärme samt ett välutrustat kök med allt du kan tänkas behöva.

Sjölia, 4 sovplatser

Nyrenoverad stuga med två sovrum passar de perfekt för upp till fyra personer. Stugorna har rymliga badrum och ett litet, men väl utrustat kök.

Enebacken, 2 sovplatser

Charmen med att campa är att bo enklare än hemma och det är precis vad ni gör i stugorna i Enebacken, ett charmigt boende för 2 personer.

Piratbyn, 4 sovplatser

Plats för fyra personer i två sovrum. Självklart har stugorna välutrustade kök, kaklade badrum med golvvärme och en uteplats.

Döskallebyn, 2 sovplatser

Här bor ni ovanför marken i kojor med plats för två personer som man måste gå över hängbroar för att nå. Frukost ingår vid bokning av stuga i Döskallebyn.

Bo 3 nätter, betala för 2!

Fram till 17 juni 2018 bor du 3 nätter men betalar bara för 2. Erbjudandet gäller stuga och camping, dock ej under påsk, Kristi Himmelsfärd samt pingst.

Boka boende

ÄVENTYRLIGT ELLER AVKOPPLANDE

Pulshöjande aktiviteter, bubblande stunder i jacuzzin eller en bra bok i stugan efter en vacker promenad med utsikt över skärgården? En vistelse på Daftö Resort blir precis så äventyrlig eller avkopplande som du vill ha den. Här finns förutsättningar till att skräddarsy vistelsen precis hur du vill, året om. 

Vanliga frågor:

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Väljer du Hotellpaketet slipper du ta med sängkläder och handdukar och dessutom slipper du laga frukost och städa efter dig. Det fixar vi för att du ska kunna fokusera på roligare saker istället.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat2017".

Är restaurangen öppen?

Restaurangens öppettider hittar du under "Äta". När restaurangen är stängd eller om du hellre föredrar en middag på tu man hand finns fina råvaror att inhandla i butiken som tillagas i stugan, husvagnen eller husbilen.

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 6 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 200 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00 och på campingtomterna från 13:00. Ordinarie utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00). I våra helgpaket som halloweenpaket osv har vi utcheckning kl: 14.00.

Finns det någon mängdrabatt att få när man bor mycket hos er?

Vi är medlemmar i kedjan Swecamp och där har vi en app där man kan samla bonusnätter. Ladda ner appen "Upplev Swecamp" i Appstore eller i Google Play och logga in med ditt campingkort och postnummer. Varje gång du bor på en anläggning i Swecamp kommer dina nätter automatiskt uppdateras i natten och efter den 9:e natten får du en bonusnatt till ett värde av 250 kr för campingnatt och 800 kr för en stugnatt.

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga ihop mat till hungriga magar.

Finns täcke och kudde i stugorna?

Täcke och kuddar finns till alla bäddar i stugorna. Sängkläder tar ni med själva eller så kan ni köpa till det i samband med att ni bokar boendet.

Får man grilla på området?

Du får grilla på området men endast i grillar, öppen eld på marken är ej tillåtet. Vid sopstationerna finns speciella tunnor för aska som grillkolen skall tömmas i. Har du ingen grill med dig kan du köpa till Grillpaketet eller hyra en egen grillkåta med dina vänner.

Får man ha hund på stranden och på Daftöland?

Både du och din hund är varmt välkomna till Daftö. Håll hunden kopplad och rasta den utanför campingområdet. Använd hundbajspåse. Husdjur får inte vistas på badstranden, på Daftöland, i poolområdet eller i gemensamma lokaler. Det finns hundduschar i byggnad 2 och 6.

Stugor

I vår stugby finns nio olika stugtyper. Från små, enkla och billiga men fina campingstugor till stora och exklusiva stugor där det inte har sparats på krutet gällande lyx och flärd. Oavsett vilken stuga du väljer att hyra bor du nära havet och har utsikt över västkustens skärgård nästan jämnt.