Äventyrsbad

Precis som Daftöpiraterna älskar vi havet och vatten i alla dess former. Här finns tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner, rutschkana och utkikstorn. Borda ett piratskepp i äventyrspoolen och skvätt ner kompisar eller syskon med vattenkanonen.

Föräldrar och badkrukor kan lugnt koppla av i solstolarna runt poolerna eller svalka sig på Restaurang Packhusets veranda. Vi öppnar åter i maj 2018.

Vattengympa under sommaren
Hantlar, skivstänger och maskiner i all ära, men vill du ha bra träning som inte sliter på muskler och leder är vattengympa både skönt och roligt. Piraterna som leder gympan är vana vid att ta sig vatten över huvudet.

Poolparty alla dagar v.25-33
Varje dag på sommaren kommer Daftöpiraterna på besök och ställer till med ett skojigt poolparty för barnen. Mammor och pappor kan självklart vara med, men både barn och pirater tycker nog det är lugnast om de ligger kvar i solstolarna. 

 

Fantastiskt ställe för hela familjen. Finns alltid något att hitta på eller uppleva på Daftö. Underhållning för både stora & små. Å vill man uppleva Strömstad tar men enkelt bussen fram & tillbaka. Rent och fräscht på alla gemensamma ytor. Rekommenderas varm.
Lite minus blir poolområdet, då de vid högsesång är väldigt mycket folk. Det känns trångt både på land och i poolen. Men barnen älskar verkligen poolområdet.

-Lina J

Liknande aktiviter: