Camping och husbil

Camping nära äventyr och natur

Välkommen till en femstjärnig camping i Strömstad på Västkusten. Alla Daftö Camping Resorts 700 campingtomter är utrustade med vatten-, avlopp- och TV-anslutning (signal DVB-C) och har tomtytor på mellan 80 – 100 m2. Du som gäst behöver en adapterkabel CEE-hane till eluttaget, saknar du en så finns det att köpa både i vår butik och reception. 

Morgondopp eller nära leken

Välj mellan fyra olika områden att campa på. Frågan är vilket område som passar just dig bäst?

Vill ni bo riktigt nära Daftöland väljer ni Höglandet medan Mittlandet har nära till det mesta. Söderviken eller Norrviken passar er som vill kunna doppa tårna i vattnet snabbast på morgonen. Det är även här ni som campar med tält bor – de bästa havstomterna. Norrviken erbjuder vackra platser för alla typer av husbilar.

Söderviken

Ligger på Daftös sydligaste breddgrader. Här har du utsikt över vattnet och nära till vår härliga badbrygga. Vakna och ta ett morgondopp innan frukost. Kan det bli bättre?

Mittlandet

Ligger, precis som namnet antyder, mitt på Daftöområdet. Platserna här passar dig som vill ha nära till allt och samtidigt full koll på vad som händer runt omkring.

Norrviken

Det är den nordligaste viken på Daftö. Här bor ni precis vid vattnet och den sköna utsikten. Ett område som passar de som älskar havet men som samtidigt vill ha nära till pulsen. Här finns också husbilsplatserna.

Höglandet

Detta är området där ni bor högst på Daftö, nära naturen och ett stenkast från äventyrsparken Daftöland. Som närmsta granne har ni Piratbyn, ett tillhåll för de lokala Daftöpiraterna -så var på er vakt.

Husbilsplatser

Våra specialgjorda platser för husbilar i Norrviken med havsutsikt, är dessa platser det absolut bästa valet för alla med husbil.

Servicehus

Det finns fyra servicehus för er som bor på campingtomt eller i campingstuga, två på södra och två på norra sidan. Servicehusen är öppna dygnet runt, året om och varmvattnet är kostnadsfritt för boende. På södra sidan så finns det en herrbastu och en dambastu. I Norrviken så finns det en större unisexbastu och även två träningsmaskiner som är fritt att nyttja.

Säsongscamping Daftö camping Strömstad
 
fr.
590.- Boende, frukost och aktiviteter
 
fr.
1 860.- stuga 3 nätter