Semesterstugor

Stugor för små och stora familjer

Att hyra en stuga på Daftö Resort är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. Närheten till Strömstad, Kosterhavet och kobbar och skär bidrar förstås också till en skön kustatmosfär.  

Så vad väntar ni på? Välj och vraka bland våra 11 stugalternativ. Vi lovar att det finns något för alla, oavsett om ni söker äventyr, havsutsikt eller funktionella bekvämligheter.

Stuga på Västkusten - Daftö Resort
8 sovplatser
Kaptensbyn är vårt största och exklusivaste boende där ni bor i stora och moderna stugor med ett charmigt sovloft och två sovrum, totalt 8 sängplatser
6 sovplatser
Med plats för 6 personer och en härlig veranda med havsutsikt gör stugorna till ett mycket bra alternativt för den stora familjen.
6 sovplatser
Stugorna har plats för 6 personer i två sovrum, utrustade med kaklade badrum och golvvärme i hela undervåningen.
4 sovplatser
Stugor Daftö
Stugorna ligger nära en lekplats vilket passar utmärkt för barnen, samt ett perfekt läge för att njuta av dagens sista solstrålar från verandan.
4 sovplatser
Stugor Daftö
Små men trevliga stugor med plats för fyra personer, med en härlig veranda.
4 sovplatser
Stugorna har två sovrum, kaklade badrum med golvvärme samt ett välutrustat kök med allt du kan tänkas behöva.
4 sovplatser
Här bor ni ovanför marken i kojor som man måste gå över hängbroar för att nå.
4 sovplatser
Stugor Daftö
Plats för fyra personer i två sovrum. Självklart har stugorna välutrustade kök, kaklade badrum med golvvärme och en uteplats.
4 sovplatser
Stugor Daftö
Nyrenoverad stuga med två sovrum passar de perfekt för upp till fyra personer. Stugorna har rymliga badrum och ett litet, men väl utrustat kök.
2 sovplatser
Stugor Daftö
Här bor ni ovanför marken i kojor med plats för två personer som man måste gå över hängbroar för att nå. Frukost ingår vid bokning av stuga i Döskallebyn.
2 sovplatser
Charmen med att campa är att bo enklare än hemma och det är precis vad ni gör i stugorna i Enebacken, ett charmigt boende för 2 personer.
 
fr.
590.- Boende, frukost och aktiviteter
 
fr.
1 860.- stuga 3 nätter