Bo

Femstjärnigt boende på Västkusten

stay - 7
Stugor för små och stora familjer
Stuga på Västkusten - Daftö Resort
Att hyra stuga på Daftö Resort är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten.
Camping nära äventyr och natur
Säsongscamping Daftö camping Strömstad
På Daftö kan du campa med ett bra läge nära havet, du har närhet till service och personal, ett stort aktivitetsutbud och sist men inte minst så finns kustpärlan Strömstad precis runt hörnet.
Stuga med hotellyx
Hotell på Daftö i Strömstad
Stuga med Guldpaketet är alternativet för dig som vill ha alla fördelar med att bo i en egen semesterstuga utan att göra avkall på det bekväma hotellboendet.
Bekväm övernattning i Bohuslän
B&B i Strömstad - Daftö Resort
Bed and breakfast är ett mysigt och bekvämt sätt att övernatta på Daftö Resort i Bohuslän. Här bor ni i stora ljusa rum och har tillgång till en härlig veranda med en ståtlig utsikt över Daftöbukten. Ett B&B nära till både hav, lek och äventyr.
Ett enkelt sätt att semestra
Säsongscamping Daftö camping Strömstad
Att säsongscampa handlar om så mycket mer än bara semester. Det handlar om en frihet att när som helst kunna njuta av ledigheten på Västkusten utan att behöva oroa sig för om det finns lediga platser eller inte.
Vill du bo nära havet eller nöjesparken Daftöland?
Områdeskarta
Vill du bo nära havet eller nöjesparken Daftöland? Kolla på vår karta och hitta din favoritplats samt lite information inför din vistelse!
Behöver du boende när du reser i tjänst? Stugorna på Daftö Resort är utrustade med allt ni kan tänkas behöva inför er arbetsperiod i Strömstad med omnejd. Med 6 km in till Strömstad bor ni centralt men har det lugnt och fridfullt när arbetsdagen är över.
 
fr.
590.- Boende, frukost och aktiviteter
 
fr.
1 860.- stuga 3 nätter