Erbjudanden

Konferenspaket

fr1 395.-

En smula salt, en ruska tång och en vindpust från väst. Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Det vill vi mer än gärna dela med oss av. Här finns alla möjligheter till energifyllda upplevelser för kick-off, seminarium, workshop eller för en grupp som behöver ladda batterierna. En konferens hos oss sticker ut. Med mycket kärlek i maten och underhållningen, med aktiviteter på hav och land samt med konferensfaciliteter som skapar möten med oanade resultat. Med ett perfekt läge vid hav och skog kan vi erbjuda Er den ultimata kombinationen av tång, salt och äventyr. Här kommer ni kunna konferera i en unik miljö med Kosterhavet som närmsta granne.

Vi erbjuder ett brett utbud av både boende, aktiviteter och mat, allt med högsta kvalité för att göra er vistelse till en oförglömlig upplevelse. Kvällen kan med fördel avslutas med egen show i Restaurang Packhuset.

I från priset ingår:
Boende i hotellstuga (inkl. bäddade sängar, frukost och slutstädning)
Frukostbuffé
Konferenslokal
Konferenslunch
2-rätters middag inkl. bordsvatten 
För- & eftermiddagsfika med frukt

Pris från 1395 SEK pp exkl. moms

Just nu 10 % vid bokning av minst 2 dagars konferens, ange rabattkod "Konferens Daftö 2 dagar" vid bokning. Gäller vid bokning senast 30/11-2017 och för konferens t o m 30/4-2018.

Kontakta oss för att skräddarsy er konferens på gruppbokning@dafto.se 

 
fr.
590.- Boende, frukost och aktiviteter
 
fr.
1 860.- stuga 3 nätter