Norge

Åk utomlands på semestern

Vi vill gärna tipsa om hur nära det är till vårt vackra grannland Norge.

Vi har många norska gäster på Daftö så de vet ju vad vi talar om. Men alla er andra vill vi gärna tipsa om hur nära det är till vårt vackra grannland Norge. 

Vill ni bara göra en kortare förmiddagsutflykt föreslår vi en tur till gränsstationen Svinesund med alla sina vackra broar där ca 16000 bilar passerar varenda dag. Gränshandeln har alltid varit stor i Svinesund.
Är du sedan det allra minsta historiskt intresserad, föreslår vi att du fortsätter din tur till Halden. Här besöker ni självklart Fredrikstens fästning där Karl XII stupade den 30 november 1718. Alla barn brukar uppskatta en tur med den guidade spökvandringen, men fästningen går mycket bra att utforska på egen hand. Åker ni tidigt på morgonen kan ni nämligen få en heldag i den norska huvudstaden och ändå hinna hem till kvällsdoppet på Daftö.

Vackraste vägen till Norge

Ta sjövägen med Colorline eller Fjordline till Norge för en dag med shopping, aktiviteter och goda upplevelser. När du tar färjan till Norge kan du njuta v en härlig överfart med god mat och shopping till fördelaktiga priser ombord. Väl framme i Sandefjord är du redo för att till extempel utforska Sandefjords spännande historia som central sjöfart- och valfångarstad.

För mer information om avgångar ta kontakt med receptionen.

 

 
fr.
590.- Boende, frukost och aktiviteter
 
fr.
1 860.- stuga 3 nätter