Arbeta Här

Sök jobb på Daftö

Chockladhjul på Daftöland

Daftö Resort är en femstjärnig året runt-öppen boendeanläggning på Bohuskusten utanför Strömstad, som under 2016 hade 250 000 gästnätter. Med boende och aktiviteter för alla smaker, äventyrspooler och den egna nöjesparken Daftöland är familjeföretaget Daftö Resort en av de ledande boendeanläggningarna i Europa.

Vi söker Housekeepingansvarig

Vi söker en engagerad, driven och inspirerande ledare till vårt housekeepingteam. Du behöver ha sinne för ordning och reda samt ett stort intresse för inredning. I tjänsten ingår ansvar för administration, interiör/koncept och städ. Intervjuer och rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Skickas till mia@dafto.se.

Sommarjobb på Daftö

Varje år söker vi engagerade medarbetare som sprider glädje och ser till att alla våra gäster får en härlig och minnesrik vistelse hos oss. Vi välkomnar ansökningar från 16-åringar och uppåt, men vi ser gärna att du har fyllt 18 år. Vi har öppet året runt, och kan erbjuda jobb även under för- och eftersäsong, men under v. 25-34 måste all personal vara på plats. 

Skicka din ansökan till oss på jobb@dafto.se , eller besök vår jobbsökardag, som vi har i mars, för en snabbintervju och möjligheten att träffa dina eventuella framtida kollegor. 

Kort om Daftö

Daftö Resort i Strömstad är en femstjärnig semesteranläggning med nöjesparken Daftöland, camping, stugbyar, pooler, konferens, salta bad, restauranger och pirater, i Sveriges kanske skönaste miljö. På anläggningen finns 130 stugor, 700 campingtomter och mer än 4000 människor befinner sig på Daftö och Daftöland en solig julidag. Daftö Resort har flertalet gånger blivit utsedda till Sveriges bästa familjecamping och har många internationella utmärkelser. 

Med detta i bagaget ska vi fortsatt vara den bästa campingen i Sverige, erbjuda semesterfiraren en häftig upplevelse med hög kvalitet, många aktiviteter och god service i ett unikt läge vid havet. 

Personalbyn

Eftersom vi har begränsat antal bäddar, kan vi inte garantera boende till alla. Vi har fram tills nu haft 35 bäddar i personalbyn och till sommaren 2018 står ytterligare 16 bäddar klara. Skriv i din ansökan om du behöver boende. 

 
fr.
1 860.- stuga 3 nätter
 
fr.
600.- camping 3 nätter