Arbeta Här

Sök jobb på Daftö Resort

Chockladhjul på Daftöland

Daftö Resort är en femstjärnig året runt-öppen boendeanläggning på Bohuskusten utanför Strömstad. Med boende och aktiviteter för alla smaker, äventyrspooler och den egna nöjesparken Daftöland är familjeföretaget Daftö Resort en av de ledande boendeanläggningarna i Europa.

Jobbsökardag 3/3

Den 3 mars arrangeras en jobbsökardag på Daftö Resort. Är du intresserad av ett jobb med tång, salt och äventyr och av att bli en del av gemenskapen? Då är du välkommen till oss för en snabbintervju (ca 3 minuter) och för att träffa dina potentiella framtida kollegor. Vi genomför intervjuer mellan 11:00-14:00 i turordning från att man kommit till anläggningen och registrerat sig. Ingen föranmälan krävs utan du anmäler dig på plats. Under tiden du väntar på din tur finns möjlighet att mingla runt och prata med de andra som söker eller oss som redan arbetar på Daftö Resort och Daftöland.

Sommarjobb

Varje år söker vi engagerade medarbetare som sprider glädje och ser till att alla våra gäster får en härlig och minnesrik vistelse hos oss. Vi välkomnar ansökningar från 16-åringar och uppåt, men vi ser gärna att du har fyllt 18 år. Vi har öppet året runt, och kan erbjuda jobb även under för- och eftersäsong, men under v. 25-34 måste all personal vara på plats. 

De rollerna vi söker är;
Receptionist
Butiksbiträde
Aktivitetsledare
Serveringspersonal
Showartist
Bartender
Kock
Köksbiträde
Housekeeping
Vaktmästare
Diskare
Cafébiträde
Attraktionsvärd i Daftöland

Skicka din ansökan till oss på jobb@dafto.se , eller besök vår jobbsökardag, som vi har den 3:e mars, för en snabbintervju och möjligheten att träffa dina eventuella framtida kollegor. 

Boende i Personalbyn
Eftersom vi har begränsat antal bäddar, kan vi inte garantera boende till alla. Inför sommaren 2018 kan vi erbjuda 60 bäddar för våra medarbetare. Skriv i din ansökan om du behöver boende. 

 

Heltidsanställning

Säljare/ Receptionist
Gillar du att ha kul på jobbet, då är det dig vi söker! Du är glad, engagerad och har ett brinnande sälj- och serviceintresse. Du har även hög stresströskel och ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du prioritera rätt saker. Vi kommer att kunna erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete om du är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar.

Arbetsuppgifterna består bland annat av gästmottagning, in- och utcheckning, informationsservice och kassahantering. Vi säljer och bokar våra produkter via inkommande och utgående telefoni samt mail. Men framförallt arbetar du även aktivt med merförsäljning i det dagliga arbetet. Du är en teamspelare och i arbetet ingår att introducera och handleda nya medarbetare inför sommarsäsong. Vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, goda datakunskaper samt erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter. Kommer du dessutom från en säljkultur, är driven och prestigelös är du helt rätt för jobbet.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Schemalagt kvälls- och helgarbete ingår. Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt HRF.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till Sofia Haugland, receptionsansvarig@dafto.se. Ansökningarna behandlas löpande så vänta inte - vi ser fram emot just din ansökan!

Housekeepingansvarig
Vi söker en engagerad, driven och inspirerande ledare till vårt housekeepingteam. Du behöver ha sinne för ordning och reda samt ett stort intresse för inredning. I tjänsten ingår ansvar för administration, interiör/koncept och städ. Intervjuer och rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Ansökan skickas till jobb@dafto.se

 
fr.
590.- Boende, frukost och aktiviteter
 
fr.
1 860.- stuga 3 nätter