Äta / Daftölands restauranger

Daftölands restauranger

Daftöland är stängt för säsongen, vi ses igen 2024!

Man blir hungrig av allt bus! På Daftöland finns det flera restauranger att välja mellan för mat och dryck. Självklart finns också svalkande glass, fika, slush och popcorn när det är dags för en paus. Tänk på att det är många som vill äta runt lunchtid, då är det längst väntetid. 

Himmel & Pannkaka
Här kan du äta fräsch mat i händelsernas centrum. Vårt fina café mitt på Daftöland erbjuder sallader, pajer, pannkakor och inte minst glass i stora lass! När du ätit upp kan du lämna mamma och pappa igen och leka vidare i parken. Himmel & Pannkaka är en kontantfri restaurang, betala med kontokort eller swish.

Se meny och beställ online här.

Slushbaren
I Slushbaren på Daftöland serverar vi svalkande och goda slush, helt utan azo-färgämnen. Du kan självklart även köpa spunnet socker och popcorn till din slush.

Kanonmat
Ny energi för alla pirater med mat från kanonmat, här finns hamburgare, chicken nuggets och korv. Självklart serveras vegetariskt och smarriga pommes. Du hittar Kanonmat mittemot Silverforsen. Kanonmat är en kontantfri restaurang betala med kontokort eller swish.

Se meny och beställ maten online här. 

Sockerbomben
2023 års nyhet på vår nöjespark är Sockerbomben! Här kan du uppleva en explosion av smaker med vårt stora urval av glass och churros, toppade med olika tillbehör. Kom och njut av en härlig sockerchock!