Äta / Daftölands restauranger

Daftölands restauranger

Man blir hungrig av allt bus! På Daftöland finns det flera restauranger att välja mellan för mat och dryck. Självklart finns också svalkande glass, fika, slush och popcorn när det är dags för en paus. Tänk på att det är många som vill äta runt lunchtid, då är det längst väntetid. 

Himmel & Pannkaka
Här kan du äta fräsch mat i händelsernas centrum. Vårt fina café mitt på Daftöland erbjuder sallader, pajer, pannkakor och inte minst glass i stora lass! När du ätit upp kan du lämna mamma och pappa igen och leka vidare i parken. Himmel & Pannkaka är en kontaktfri restaurang, betala med kontokort eller swish.

Se meny och beställ online här.

Slushbaren
I Slushbaren på Daftöland serverar vi svalkande och goda slush, helt utan azo-färgämnen. Du kan självklart även köpa spunnet socker och popcorn till din slush.

Kanonmat
Ny energi för alla pirater med mat från kanonmat, här finns hamburgare, chocken nuggets och korv. Självklart serveras vegetariskt och smarriga pommes. Du hittar Kanonmat mittemot Silverforsen. Kanonmat är en kontaktfri restaurang betala med kontokort eller swish.

Se meny och beställ maten online här. 

Kanonkulan
Under varma sommardagar är glassintaget lika viktigt som gott. Glasskiosken Kanonkulan hittar du vid berg- och dalbanan Skutan.