Halva priset hela Black Friday-helgen!

Kanonskottet har avfyrats

Kapade priser - Daftös kanonerbjudanden är nu tillgängliga! Passa på att boka boende för att uppleva våren på Daftö. 50% rabatt på stugor och campingtomter och ca 35% rabatt på säsongtomt under försäsong. Om du tittar upp ser du hur lång tid du har på dig. Sätt igång och boka till riktiga kaparpriser.

Stuga och campingtomt

Boka stuga eller campingtomt för halva priset och upplev våren på Daftö. Erbjudandet gäller för vistelser fram till 12/5 med undantag för påsken den 1-11/4. Som om inte det vore nog ingår även Daftökampen i boendepriset.

Fri ombokning hela 2021. Bokar du om till ett datum utanför kampanjperioden tar du med dig det betalda beloppet och betalar mellanskillnaden. Du kan omboka fram till 14 dagar innan. Ännu mer flexibelt om du väljer till avbeställningsskydd. 

Boka genom onlinebokningen där du ser tillgängliga boendealternativ under de datum du önskar besöka oss. 

Säsongscamping på försäsong

För dig som längtar till campinglivet och inte vill vänta till sommaren. För dig som kanske ska arbeta hemifrån i vår och vill ta med ert andra hem till en ny miljö med skog och hav utanför fönstret. Möt våren på Daftö! Under Black Weekend introducerar vi Försäsongstomt som en ny produkt och bokar du en sådan tomt under helgen får du självklart rabatt!

Perioden för Försäsongstomterna är 1 april till 15 juni och ordinarie pris för detta är 7600 kr inkl el. Under Black Weekend säljer vi fem av dessa tomter (632-636) för 5 000 kr styck - ett riktigt pangpris!  Under dessa datum infaller även påsken så boka en av platserna och känn dig trygg med en påsk på Daftö. Vi kan lova aktiviteter och firande på ett säkert sätt utefter de rådande läget. 

​Försäsongstomterna bokas genom att kontakta receptionen, se receptionens öppettider nedan. Först till kvarn!

Receptionens öppettider under Black Weekend

Fredag 10:00-16:00
Lördag 10:00-13:00

Kontakta oss om du har frågor eller för bokning, 0526-26040 eller maila info@dafto.se.

Boka nu