Boende på västkusten

På Daftö bor, äter och leker vi som pirater, bland tång, salt och äventyr. Här vill vi att ni skall uppleva äventyr tillsammans-tillsammanstid är det bästa vi vet! 

Bo som du vill på hotell, i stuga, gästhamn eller på vår camping.

I Pirathotellets rum finns dubbelsäng och bäddsoffa samt en stor avgränsad uteplats med utemöbler. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. I några av dem är även din hund välkommen in i. Du som tar med sig boendet i form av husbil, husvagn eller tält kan campa med utsikt över Bohusläns skärgård. Och för dig som vill campa på havet finns vår gästhamn med 10 båtplatser. 

Välkommen till ett äventyr med tång, salt och pirater på Daftö.

Vill du bo nära havet eller nöjesparken Daftöland?

När du bor hos oss vill vi att du ska trivas på din plats samt komma förberedd, så kika gärna på områdeskartan nedan innan du bokar plats eller stuga hos oss. När du gör din bokning kan du välja vilken campingplats eller stuga du vill boka.

Boende i Bohuslän året runt

Om du är på jakt efter ett boende i Bohuslän behöver du inte leta längre än Daftö. Mitt i vackra Västkusten kan du hitta ett boende utifrån dina behov. Daftö är en boendeanläggning med flera stugor, campingtomter, butiker, restauranger och mycket annat. Och så har vi ju självklart nöjesparken Daftöland som ganne.

Daftö är öppet året runt. Du kan bo i vårt nya Pirathotell, i någon av våra 130 stugor, i din egen husbil eller husvagn på campingen. Och självklart finns det gott om tältplatser också! Alla husvagns- och tältplatser har möjlighet för att koppla in elektronik och tillgång till vatten och avlopp. Vill du hellre campa på havet kan du lägga till i vår gästhamn

Våra toalett- och duschutrymmen är moderna och utrustade med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Allt för att din vistelse ska bli så smidig och behaglig som möjligt.

Daftös natursköna omgivning lyser som starkast under sommaren. Med närhet till havet och mängder av aktiviteter. Men vi har öppet året runt – och varför inte utnyttja ett boende i Bohuslän i en stuga under vinterns mest glittrande dagar?

Boende i Strömstad

I det saltstänkta Strömstad finns det gott om aktiviteter och upplevelser att ta del av. Med bil tar det mindre än tio minuter att ta sig till ett boende på Daftö från Strömstads centrum. Det finns även gott om bussförbindelser mellan Daftö och Strömstad – vilket gör det enkelt att ta sig till ett boende.

Västkusten blir ett allt mer populärare resmål i Sverige. Och det är ju inte så konstigt med tanke på den vackra omgivningen och havet som ligger i bakgrunden och ramar in staden på ett magiskt sätt.

Under sommarsäsongen kan det vara svårt att få tag i ett bra boende i Strömstad då många turister tar sig till staden. Kolla med oss på Daftö och boka in ett boende Västkusten på vår anläggning redan idag.

Upptäck det saltstänkta Bohuslän

Inte nog med att det du kan boka nya äventyrsfyllda pirathotellet – Daftö har en rad med aktiviteter och nöjen att förkovra sig i när du inte befinner dig på ditt boendet vid Strömstad.

Daftöland är nöjesparken som på en relativt liten yta erbjuder enorma upplevelser av äventyr. Med attraktioner som radiobilar, flumeride och en berg- och dalbana är det minst sagt en häftig upplevelse för hela familjen.

Om du vill upptäcka vackra Bohuslän på egen hand så är Kosteröarna ett självklart val. 

Fyll in din kalender med aktiviteter och nöjen när du bokar ditt boende på Västkusten redan idag.