Femstjärnigt boende på västkusten

Att bo på Daftö Resort är en bra början på en lyckad semester. Våra stugor är förberedda och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett härligt äventyr på Västkusten. I några av dem är även din hund välkommen in i.

Du kan såklart även campa med egen husbil, husvagn eller tält med utsikt över Bohusläns skärgård. Vi är en del av Camping Bohuslän, en sammanslutning av Bohuslänska anläggningar där du bor i och upplever det bästa av Bohuslän. 

Ett boende hos oss innebär närhet till service och personal och ett stort aktivitetsutbud som bland annat båtturer ut till Koster. Sist men inte minst finns kustpärlan Strömstad endast 5 km bort med mysiga caféer, restauranger och shopping.

Välkommen till tång, salt och äventyr på Daftö Resort.

Vill du bo nära havet eller nöjesparken Daftöland?

När du bor hos oss vill vi att du ska trivas på din plats samt komma förberedd, så kika gärna på områdeskartan nedan innan du bokar plats eller stuga hos oss, så kan du välja platsnummer eller ett speciellt område.

Boende på Daftö

Kom bort från vardagens måsten och möts av salta vindar från havet. Här är varje dag ett äventyr och du har möjlighet att bo mitt i det och vara en del av det. Daftö Resort är en uppskattad familjecamping med campingtomter för husbil, husvagn och tält samt stugor och med ett stort aktivitetsschema under sommaren. Aktiviteterna ingår för er som bor på Daftö och i kalendern kan du se vad som genomförs och när.

På våren, hösten och vintern finns vinterbonade stugor att hyra. Priserna varierar beroende på när på året du besöker oss. Under vintern är det som billigast och under sommaren som dyrast. När priset är högre ingår fler upplevelser i boendepriset. Som t.ex. aktiviteter, entré till poolområdet, dusch, toaletter, diskmaskiner och matlagningsmöjligheter i servicehusen. Runt Daftö finns fina vandringsleder och promenadstråk i fin natur med både hav och skog. Lederna uppskattas av alltifrån barnfamiljer, äldre par och gäster med hund.

Med utsikt över skärgården kan ni koppla av och njuta av vistelsen tillsammans med vännerna, familjen eller kollegorna. Här bor ni bekvämt och mysigt i Bohuslän året runt, med närhet till Strömstad och Koster