Hotellstuga, 1-6 sovplatser

Storlek
60
Sovrum
3
Sovplatser
6
Kök finns i stugan
Ej handikappanpassad
WC finns i stugan
Dusch finns i stugan
Husdjur är inte tillåtna i stugan
Popularitet under året:
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Hotellstuga är ett perfekt alternativ för dig som vill bo extra bekvämt i egen stuga men som inte vill tumma på hotellfördelarna. Parkera bilen intill stugan, somna i bäddade sängar, ta för dig från en uppdukad frukostbuffé och lämna städningen till oss. Dessutom slipper du tvätta sängkläder det första du gör när du kommer hem. Visst låter det skönt?

I onlinebokningen väljer du hotellstuga samt anger hur många personer ni är för att slutföra bokningen. 

När du bokar hotellstuga ingår
- Boende i Sjölia eller Kaptensbyn
- Bäddade sängar
- Handduk och badlakan
- Frukost
- Slutstäd

Om du inte får upp lediga datum under sommaren kan du välja "stuga" istället för "hotellstuga" och sedan välja till Guldpaketet som tillval. Då ingår ovanstående hotellfördelar. 

Vanliga frågor:

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga ihop mat till hungriga magar.

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 6 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 200 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

Hur har poolerna öppet?

Poolområdet är öppet varje dag mellan 10:00-20:00 från den 1/6. Under sommaren med start den 16/6 är det poolparty med piraterna varje dag klockan 13:00.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat2018".

Kan jag åka kollektivt mellan Strömstad och Daftö?

Det kan du! På västtrafiks hemsida eller i appen hittar du aktuella tider och resan tar mellan 7-11 minuter.

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Väljer du Hotellpaketet slipper du ta med sängkläder och handdukar och dessutom slipper du laga frukost och städa efter dig. Det fixar vi för att du ska kunna fokusera på roligare saker istället.

Vad finns det för parkeringar?

Parkeringar finns vid varje stuga och bor du på campingtomt får du ställa en bil per hyrd campingtomt. Det finns även parkeringar vid receptionen för dig som besöker oss över dagen samt bredvid Daftöland, på andra sidan vägen.

Vart kan jag hitta karta över området?

Vår karta över Daftö resort hittar du HÄR

Får man grilla på området?

Du får grilla på området men endast i grillar, öppen eld på marken är ej tillåtet. Vid sopstationerna finns speciella tunnor för aska som grillkolen skall tömmas i. Har du ingen grill med dig kan du köpa till Grillpaketet eller hyra en egen grillkåta med dina vänner.