Hyr husvagn eller husbil för att testa på campinglivet

För dig som vill testa på campinglivet och utforska om det kan vara något för dig. Och för dig som vill få in lite extra inkomst (och plats på uppfarten) när du själv inte är iväg med husvagnen eller husbilen.

Vi har startat ett samarbete med Camptoo, en förmedlare där du kan hyra husvagnar och husbilar från privatpersoner nära dig. Camptoo är Europas största uthyrningsplattform med massor av fordon till uthyrning i både Sverige och utomlands. 

Hyr husvagn eller husbil

Att hyra husvagn eller husbil för just perioden du ska använda den innebär att du kan provbo flera modeller och förhoppningsvis hitta en favorit som passar dig och din familj bäst. Du kan hyra husbilen eller husvagnen nära där du bor för att förbereda och packa i den nära hemmet, eller nära din semesterdestination för att slippa köra/dra den så långt.

Att hyra en privat husbil eller husvagn genom Camptoo är super enkelt. Du kan kontakta ägaren direkt eller få hjälp av Camptoo före, under och efter resan.

Hyr husvagn › Hyr husbil › Boka campingtomt och semesterupplevelsen på Daftö ›

Hyr ut, dela campingglädjen och tjäna pengar på samma gång

Visste du att under den tiden du lämnar din husbil eller husvagn stillastående på sommaren, går du potentiellt miste om flera tusen kronor i veckan? Varför inte ge någon annan chansen att njuta av ett äventyr? 

Det går snabbt och enkelt att registrera sig på hemsidan och att börja ta emot bokningsförfrågningar. Tjänar du inga pengar så kostar det heller ingenting - så med andra ord skadar det verkligen inte att testa!

Läs mer om att hyra ut husbilen eller husvagnen ›

Fem fördelar med att hyra genom Camptoo

  1. Helförsäkrade fordon inklusive vägassistans, så du får en bekymmerslös semester
  2. Prisvärd uthyrning och säkra betalningar
  3. Njut av det härligaste med husvagn och husbil - själva campingsemestern! Förvaring och andra praktiska saker man behöver hantera när man äger en slipper du
  4. Vägassistans 24/7 och support från Camptoo när du behöver hjälp
  5. Du kan testa både campinglivet och olika modeller av boende för att hitta just din favorit

Campingtomter för husbil och husvagn

På Daftö finns campingtomter för både husvagn och husbil i flera olika storlekar. I boendepriset ingår ett stort aktivitetsprogram under sommaren och skollov. På resorten finns alla de bekvämligheter du kan önska dig - butik, restaurang med underhållning, stränder, poolområde, servicehus, CamperClean för smidig tömning, påfyllning av vatten osv. På hela området kan du surfa fritt genom vårt wifi och får du inte nog av äventyren på resorten finns den egna nöjesparken Daftöland.  

Boka campingtomt här ›