Höstlov på Daftö!

Fira höstlovet med oss på Daftö den 1-17 oktober! Här blir varje dag ett äventyr för hela familjen! Lika mycket roligt för barnen som det är avslappning för föräldrarna. Tillsammanstid är det bästa vi vet! Hos oss hittar du många spännande och roliga aktiviteter att göra i höst.

 

Äventyr hela dagarna

Daftökampen

Kanske har du sett Wild Kids, Robinson, Mästarnas Mästare eller Sveriges starkaste familj? Daftökampen är dessa tävlingar på Daftö-way som du upplever tillsammans med familjen!

Bor du på Daftö mellan den 1 - 17 oktober ingår Daftökampen i boendepriset, efter det 150kr/per familj ett familjeäventyr att minnas! Om du inte bor hos oss kan du uppleva Daftökampen för 250 kr per familj. 

Läs mer om Daftökampen här ›

Bikepark - Boka en kurs

I närhet till Daftö finns det även en Bikepark som ligger mitt i Bohusläns underbara natur. Här kan alla cykla och ha roligt. En BikePark för hela familjen men främst för ungdomar och barn.

Cykel och Salt erbjuder bikeparks kurser på 2,5 timmar.

Alla kan ha kul med oss i bikeparken. Grundläggande instruktioner i att cykla MTB, rundvisning i parken och gofika från ett av våra lokala bagerier. Vi testar våra färdigheter på stig och efter kursen är det fritt att stanna i området och leka vidare. Start utanför receptionen på Daftö. Roligt för alla och vi hinner även med en del cykling på stig.

Pris: 795 vuxen 495 barn, inkl MTB cykel och hjälm.

Förkunskaper: Inga

Hur svettigt: nivå 2, i bikeparken hittar man sitt eget tempo, när vi cyklar stig anpassar vi tempot efter gruppen.

Tid: 2,5 timmar

Vad är inkluderat:

  • Certifierad guide/instruktör (NMIG)
  • Kurs i grundläggande MTB teknik
  • Fika

Highlights:

  • Bikeparken
  • Teknikkurs
  • Närproducerad fika

Målgrupp: Alla

Bokning; Görs via mail med önskemål om tid och datum till info@cykelochsalt.se

Läs mer om aktiviteter här ›

Äventyrsgolf

Utmana kompisarna och familjen i sann kaparanda! Vår fina 18-håls äventyrsgolfbana är nyrenoverad och erbjuder er en stund utomhus med spänning, glädje och gemenskap.

Alla banor på vår äventyrsgolf är utformade efter piraternas äventyrslystna sinne och ligger i en naturskön bergsmiljö. Ta er förbi döskallar, förlista skepp, sjörövarflaggor och andra saker som piraterna fört med sig till Daftö från sina resor till havs.

Läs mer om äventyrsgolf här ›

Ut på havet

Ta dig ut på havet! På Daftö finns det flera alternativ för en kul stund tillsammans på Kosterhavet. Här kan du hyra både kanot och kajak.

Wellnessavdelning

Koppla av i vårt spa! Fri tillgång till wellnessavdelningen mellan 12.00-16.00. Måndag till fredag, 1-15 oktober.

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av. I wellnessavdelningen på Daftö kan du låta vardagens bestyr rinna av i bastun eller njuta av att värmande vatten omsluter dig i jacuzzin. Här finns även loungemöbler att umgås tillsammans i, med utsikt över havet. 

 

Klicka här för att läsa mer ›

Vedeldad bryggbastu vid havskanten

Föreställ dig en stilla höst när du njuter av en varm bastu kombinerat med ett kallt bad. Boka njut av värme, hav och en vacker utsikt.

Vår vedeldade bryggbastu har utsikt över Daftös vackra skärgård. Ut och njut!

Vandring i skog och hav

Naturen kring Daftö är något vi blivit kända för och vi hoppas att även du ska vilja uppleva den. Andas in den salta luften, upplev lugnet havet ger dig och fyll på med minnen tillsammans när ni upplever naturen till fots. 

På och runt Daftö finns flera vandringsleder som tar er runt i varierad terräng. Att utgå från Daftö när du ska vandra i norra Bohuslän är ett bra val, speciellt för dig som har höga krav på bekvämligheter som boende, faciliteter, mat och tillgänglighet

Läs mer om vandring i Bohuslän ›

Cykling-Pannlampeturer på MTB cykel

Älskar du cykling eller bara vill testa på att cykla MTB?
Då skall ni vara med på det spännande äventyret- Pannlampeturen som genomförs av Cykel & Salt.

Turen är 2,5 timmar och startar kl 19.

Vi möter upp utanför receptionen på Daftö. Vi cyklar blandat grusväg och lite stig. Vi avslutar med grillning över öppen eld, och vi stannar alltid och kollar om det finns mareld. Alla kan vara med från ålder 9 år. Inför cyklingen ges också lite grundläggande tips. 

Pris; 895 kr för vuxen 595 för barn inkl cykel.

Anmälan görs direkt till Cykel och Salt på telefon tel:+46709356093 eller mail; info@cykelochsalt.se

Läs gärna mer på; www.cykelochsalt.se

Pannlampeturerna går:

Torsdag 7/10, 14/10 kl 19:00

Lördag  9/10, 16/10 kl 19:00

Max 8 personer per tur.

 Bo på Daftö!

Att bo på Daftö Resort är som att bo hemma fast borta. Med äventyr och en fantastisk natur utanför dörren. Välkommen till ett äventyr med tång, salt och ävetyr på Daftö.

Boka boende här