Kristi Himmelsfärd och Pingst

Vi smygöppnar Daftöland under Kristi Himmelsfärd och Pingst! Vi kan helt enkelt inte vänta längre, och är det någon gång vi vill skapa glädjefylld tillsammanstid extra mycket, så är det nu.

Bo på resorten, upplev ett stort aktivitetsutbud med Daftöpiraterna, underhållning Packhuset och fartfyllda åk i nöjesparken Daftöland. Här nedan kan du läsa mer om vad du kan uppleva hos oss under dessa storhelger.

Aktivitetsutbudet ingår i boendepriset och boende bokar du via vår onlinebokning. Entrébiljetterna till Daftöland bokas via daftoland.se, länk finns i puffen om Daftöland här nedan. 

Vill du kontakta receptionen för att få hjälp med bokningen är du välkommen att ringa +46(0)526-260 40 eller maila info@dafto.se. Receptionens öppettider hittar du här. 

Äventyren under Kristi Himmelsfärds pågår mellan torsdag den 26/5 till söndag den 29/5.
Äventyren under Pingst pågår lördag 4/6 och söndag 5/6. 

Nöjesparken Daftöland

Den strora säsongspremiären för Daftöland är den 18 juni men redan till Kristi Himmelsfärd och Pingst smygöppnar vi nöjesparken.

På Daftöland finns attraktioner, spel och pirater. 

Entrébiljetten köps online för 250 kr per person, barn under 90 cm går in gratis. 

Köp entrébiljetter här ›

Stort aktivitetsutbud

Under Kristi Himmelsfärd och Pingst genomförs bland annat Strandslaget, Piratmästerskap, Piratpyssel och så kan du ta dig en åktur med Daftötåget. Dessa aktiviteter och många fler ingår i boendepriset. 

I kalendern ser du alla de tidssatta aktiviteterna med Daftöpiraterna och här nedan kan du läsa mer om utomhusaktiviteterna ni kan göra på tu man hand och om kvällsunderhållningen i Packhuset. 

Se aktiviteterna i kalendern ›

Underhållning i Packhuset

Under kvällen kan ni kombinera mat, dryck, tillsammanstid och underhållning i Restaurang Packhuset. Showen startar klockan 20:30. Du bokar bord genom appen Happyorder som du kan ladda ner via Appstore eller Google Play. Vi tar emot bordsbokningar från 19:00. 

Vilken meny som erbjuds återkommer vi om här inom kort.

Utomhusaktiviteter för hela familjen

Förutom de tidssatta och ledarledda aktiviteterna finns massor av aktiviteter att uppleva på egen hand. Som padeltennis, äventyrsgolf, vandringsleder med hinder längs vägen, utegym, krabbfiske och mycket mer.

Gillar du MTB och har egen cykel finns en Lagunen Bike Park 3 km från Daftö. Kort och gott - här finns aktiviteter för hela familjen!

Se utomhusaktiviteterna här ›
Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

Boende för alla

På Daftö Resort kan ni bo precis som ni vill. I stuga med eller utan hotellfördelar, campingtomt om du har med egen husbil, husvagn eller tält. Gästhamn eller i ett av Pirathotellets hotellrum.

Oavsett hur du bor ingår det stora aktivitetsutbudet och du bor mitt i äventyret bland tång, salt och pirater. I onlinebokningen kan du lägga till hotellfördelar som sängkläder och handduk med eller utan bäddning, frukost och slutstädning för en extra bekväm vistelse. 

Läs mer om boendealternativen ›