Kristi Himmelsfärd och Pingst

Spendera vårhelgerna Kristi Himmelsfärd och Pingst på Daftö! Bo på resorten och upplev ett stort aktivitetsutbud med Daftöpiraterna och avsluta kvällarna med mat och underhållning i Packhuset. 

Dessutom öppnar nöjesparken Daftöland upp portarna för premiär med fartfyllda åk, spel och pirater! På den här sidan kan du läsa mer om vad du kan uppleva under dessa helger. 

Aktivitetsutbudet ingår i boendepriset och boende bokar du via vår onlinebokning. Entrébiljetterna till Daftöland bokas i samband med boendet eller via daftoland.se, länk finns längre ned på sidan.

Vill du kontakta receptionen för att få hjälp med bokningen är du välkommen att ringa +46(0)526-260 40 eller maila info@dafto.se. Receptionens öppettider hittar du här. 

Nöjesparken Daftöland

Den stora säsongspremiären för Daftöland är den 15 juni, men redan under vårens högtider Kristi Himmelsfärd och Pingst öppnar vi portarna till nöjesparken för årets första fartfyllda dagar!

På Daftöland kan du uppleva en mix av attraktioner, spel, mat och pirater. Ett familjeäventyr att minnas. 

Parken har öppet från klockan 11 till 17, torsdag till lördag den 9-11 maj under Kristi Himmelsfärd, samt lördag till söndag den 18-19 maj under Pingsthelgen.

Köp entrébiljetter här ›

Stort aktivitetsutbud

Häng med på piraternas spännande äventyr med aktiviteter som skattjakt i skogen, piratmästerskap eller ta en åktur runt området med vår egna linje – Daftötåget. Dessa och många fler aktiviteter ingår i boendepriset. 

I vår kalender kan du se alla aktiviteter tillsammans med Daftöpiraterna. Nedan kan du även läsa mer om de utomhusaktiviteter som ni kan utforska på egen hand, samt om kvällsunderhållningen i restaurang Packhuset. 

Se aktiviteterna i kalendern ›

Underhållning i Packhuset

Avsluta äventyrsfyllda dagar i restaurang Packhuset med god mat, dryck, tillsammanstid och underhållning på scenen. Tider och mer information om showerna hittar du i kalendern. 

Boka ditt bord via länken nedan. 

Till Kalendern › Boka bord ›

Utomhusaktiviteter för hela familjen

Förutom de ledarledda aktiviteterna finns massor av aktiviteter att uppleva på egen hand. Som padeltennis, boule, äventyrsgolf, Daftökampen, vandringsleder med hinder längs vägen, utegym, krabbfiske och mycket mer.

Gillar du MTB och har din egen cykel med dig, har vi både flowbanor och stigcykelbanor. Kort och gott – här finns aktiviteter som passar hela familjen!

Se utomhusaktiviteterna här ›
Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

Boende för alla

På Daftö erbjuder vi olika boendealternativ så du kan bo precis som du vill. Campa med egen husbil, husvagn eller tält, lägg till i Gästhamnen, hyr en av våra många stugor eller checka in på Pirathotellet. 

Oavsett vilket boendealternativ du väljer, ingår det stora aktivitetsutbudet och du bor mitt i äventyret fyllt av tång, salt och pirater. För dig som bokar stuga kan du enkelt lägga till extra hotellfördelar i onlinebokningen. Välj till sängkläder och handdukar, med eller utan bäddning, frukost och/eller slutstädning för en ännu bekvämare vistelse. 

Läs mer om boendealternativen ›