Padelweek på Daftö och i Strömstad

Under vecka 26 (27/6-3/7) genomförs Padel Week på Daftö och i Strömstad. En hel vecka för familjens padelfantaster - nybörjare som rutinerade. Alla är välkomna! Några aktiviteter genomförs hos oss på Daftö Resort och andra aktiviteter genomförs på Strömstad Padel. 

Programmet för 2022

Dagarna under Padelweek är fyllda med padelaktiviteter för alla. Alltifrån privatlektioner av proffsen från Spanien, Giggi och David till träning för 7-9 åringar och 10-13 åringar. Det väntas turnering, Americano i lag och After Americano på Scandic Laholmen där prisutdelning sker. 

Bokning av de olika aktiviteterna sker via Matchi. 

Se hela programmet och boka aktivitet › Boka boende i samband med Padelweek ›

Padelaktiviteter på Daftö

Några aktiviteter under Padelweek genomförs på Daftö Padel. Dessa är träning för barn i åldrarna 7-9 år och 10-13 år. 

Träning för dig som är mellan 7-9 år
Under denna träning blir det mycket lek och självklart en hel del padel. Kursen är två dagar +a 1,5 h och det finns plats för 8 spelare. Kursen genomförs måndag den 27/6 och tisdag den 28/6 kl 10:00-11:30. 

Träning för dig som är mellan 10-13 år
Vi fokuserar på spelförståelse och grundslagen. Kursen är två dagar á 1,5 h och det finns plats för 8 spelare. Kursen genomförs måndag den 27/6 och tisdag den 28/6 kl 12:30-14:00.

Kurserna bokas via Matchi genom länken nedan. 

Boka kurserna här ›

Vi står värd hos Strömstad Padel

På tisdagen står vi värd för Americano Herr kl. 17-19 och Americano Dam kl. 19-21. Det finns 16 platser i respektive Americano, 8 st lag i varje.

Nivå: Medel
Plats: Strömstad Padel
Anmälan sker via Matchi

Läs mer här ›

Hyr padelbanorna

På Daftö Resort finns två stycken utomhusbanor och precis som vanligt går padelbanorna att hyra för spel på tu man hand. Även under Padelweek, men med undantag för när det genomförs kurser. Tiderna för det ser du här ovanför. Banorna bokas via Matchi och i receptionen kan du hyra rack och köpa bollar. 

Boka här › Här kan du läsa mer om våra padelbanor ›

Boende och aktiviteter

Bo över på Daftö under Padelweek! Här hor ni precis som ni vill - i stuga, hotell, campingtomt eller i gästhamnen. Förutom padelaktiviteterna på resorten och i Strömstad kan ni fylla dagarna med aktiviteter med och utan Daftöpiraterna och bad i hav eller pool. Avsluta dagen med en härlig kombo av mat och underhållning i Restaurang Packhuset.