Påsklov på Daftö

Spendera påsken på Daftö! Alla aktiviteter genomförs utomhus i mindre grupper, eller helt på egen hand, och här finns massor av utomhusaktiviteter att välja mellan. Som äventyrsgolf, padeltennis, vandra på våra olika leder eller bara grilla och umgås i vår fina naturmiljö.

Nedanstående aktiviteter ingår för dig som bor hos oss i påsk.

Detta kunde du uppleva 2020, vi återkommer inom kort med 2021 års påskäventyr

Påskpåse
När du checkar in hos oss i påsk får du en påskpåse. Påskpåsen innehåller en svarslapp för tipspromenaden, en svarslapp och karta för skattjaktspromenaden och en lista med saker att utföra för att samla poäng i poängjakten. Teckningar att färglägga och fjädrar. I påsen finns även Kinderägg, ett till varje barn som angetts i bokningen, samt tips på hur ni kan skapa er egen äggjakt vid boendet.
Ta med egna färgpennor, penna för skattjakten och tipspromenaden samt lim och sax till pysslet.

Tipspromenad med påsktema
Vem kan mest om påsken? Från södra delen av Norrviken, där en vandringsled tar er längs havet och bort till Söderviken, finns frågor uppsatta från 12:00 på skärtorsdagen. 
Ta med egen penna och skriv svaren på tipspromenadslappen som du får vid incheckning.

Poängjakt
I påskpåsen finns en lista med roliga uppdrag som kan utföras under påskäventyret på Daftö. Fota eller filma dessa och lägg upp på Instagram story eller Facebook händelse där ni taggar @daftoresort och/eller #poängjaktdaftö #scavengerhuntdafto

Skattjaktspromenaden
I påskpåsen som ni får vid incheckning finns en karta och en svarslapp för Skattjaktspromenaden. Ni kan gå den när som helst på egen hand eller möta upp en pirat på Aktivitetsplanen på fredagen klockan 12:00-12:45 som delar ut kartan till er.

Skattkartan leder er till gåtor. Ni går i mindre grupper, tillsammans mer er familj eller vänner och väntar tills gruppen framför er är klara med gåtan och lämnat den innan ni går fram och besvarar gåtan. Skriv ner första bokstaven i svaret på gåtan och se om du kan lista ut vilket ord bokstäverna bildar.

Tidsatta aktiviteter

Daftötåget
Daftötåget har kommit ut från vintervilan och börjar köra runt på området, självklart tillsammans med en Daftöpirat. Vartannat säte kommer vara avstängt och i kön gäller minst två meter från sällskapet framför och bakom. Vi ses vid tågstationen mellan servicehus 6 och Pizzapanget klockan 16:00.

Skattjaktspromenaden
Klockan 12:00-12:45 möts vi upp på Aktivitetsplanen. Där delar piraterna ut en skattkarta som leder er till gåtor. Ni går i mindre grupper, tillsammans mer er familj eller vänner och väntar tills gruppen framför er svarat klart och lämnat gåtan innan ni går fram och besvarar den. Skriv ner första bokstaven i svaret på gåtan. Dessa bokstäver bildar sedan ett ord. Skattjaktspromenaden kan även göras på egen hand när ni vill under påskhelgen.

Påskpyssel
I påskpåsen ni får vid incheckning finns fjädrar och teckningar att färglägga i boendet. Vill ni pyssla ännu mer kan ni möta upp en pirat utanför Piratloftet och få fler pysselsaker att ta med sig hem till boendet eller pyssla på plats i mindre grupper utomhus.

Innan du åker hem
Lämna in en eller flera påskteckningar i receptionen tillsammans med svarslappen för tipspromenaden, skattjaktspromenaden och poängjakten med namn och mailadress på. Piraterna väljer ut en familj med flest rätta svar som får en pirathälsning mailad till sig. 

 

Modern vit stuga omgiven av grön gräsmatta och skärgårdsmiljö

Boende

Bo i en egen stuga med mycket luft runt dig eller i egen husbil, husvagn eller båt där du kan kontrollera boendemiljön till 100 %. Som hemma fast borta och med en fantastisk natur utanför dörren. 

Boka boendet online

Liknande aktiviter:

Modern vit stuga omgiven av grön gräsmatta och skärgårdsmiljö

Boende

Bo i en egen stuga med mycket luft runt dig eller i egen husbil, husvagn eller båt där du kan kontrollera boendemiljön till 100 %. Som hemma fast borta och med en fantastisk natur utanför dörren. 

Boka boendet online