Piratpåsk på Daftö

På Daftö bor, äter och leker vi som pirater, med pirater! Under påsken tar piraterna med er på aktiviteter som skattjakt i skogen, påskmästerskap och påskrisverkstad. I Restaurang Packhuset vankas mat och underhållning och ni kan bo precis som ni vill – camping, gästhamn, stuga eller hotell. 

Säkra påskfirandet på Daftö genom att boka redan nu! 

Påskaktiviteter med piraterna

Piraterna laddar upp med massor av aktiviteter inför påsken. Skattjakt i skogen, påskmästerskap, påskrisverkstad och påskpyssel för att nämna några. Många aktiviteter sker utomhus och alla aktiviteter är sådana ni upplever tillsammans som familj för att skapa gemensamma minnen att se tillbaka på. Aktiviteterna med Daftöpiraterna ingår i boendepriset. 

Kolla in kalendern för att se vad som kan upplevas. ›
Bänk på trädgården till stugan med Skomakar-tema i Piratbyn

Bo som ni vill

Till påsken öppnar allt boende på resorten och ni kan bo precis som du vill. På campingtomt i egen husbil, husvagn eller tält. I Pirathotellet, gästhamnen eller i en av de tematiserade stugorna. Du kan läsa mer om boendealternativen via länken nedan och om du vill ha hjälp att välja vilket alternativ som passar er bäst är du välkommen att höra av dig till oss. 

Kontaktuppgifter till receptionen: +46(0)526-26040 eller info@dafto.se. Om du ser ett ansikte längst ner i höger på skärmen betyder det att en av oss som arbetar här är inloggat i chatten. Skriv gärna med oss där så återkommer vi med svar och tips. 

Ta mig till boendealternativen › Boka boende här ›

Mat och underhållning

På Daftö finns flera restauranger att välja mellan men vill du kombinera mat med underhållning är det Packhuset du ska styra mot. I påsk blir det flera olika shower i Packhuset för matgäster, till några av showerna bokar du både bord och showmeny. För att säkra din plats i Packhuset och äta innan och utan show eller senare med show kan du boka bord online från en månad innan showdatumet. Klicka på länken nedan för att boka bord för påskens underhållning. 

Till kalendern › Boka ditt bord ›

Utomhusaktiviteter för alla

Förutom påskaktiviteterna tillsammans med Daftöpiraterna finns massvis med utomhusaktiviteter att uppleva tillsammans med familjen. Daftökampen, padeltennis, äventyrsgolf, promenader eller MTB-cykling i våra fina leder, upplev vyerna från utsiktsplatserna, lek på lekplatserna eller ta ett bad i Kosterhavet som får adrenalinet att stiga.

 

Upptäck våra utomhusaktiviteter ›