Semester med barnbarnen

Kan du äntligen spendera tid med barnbarnen igen? Förläng barnens sommarlov med en tur till Daftö! Här det finns mycket att göra när det är roligt för barnbarnen och där det är avslappnande för mor och farföräldrar. 

 

 

Aktiviteter för alla

Boende

På Daftö kan du bo precis hur du vill. Checka in hos piraterna på pirathotellet, i en stuga, med båten i vår gästhamn eller på campingen. Här kan du och dina barnbarn välja vilket område som passar er bäst med närhet till allt ni önskar! Campar du, tipsar vi om Mittlandet, där är det precis som det låter, nära till allt. Här har du nära till poolen, Daftöland, butik och restaurang. 

Läs mer om boende här ›

Aktiviteter för alla!

På Daftö finns många aktiviteter som man kan göra tillsammans med barnbarnen. Ni kan spela äventyrsgolf, spela padeltennis, åka på båtturer, utmana varandra i Daftökampen och tillsammans med piraterna kommer allt hända från krabbfiske, sandslottstävling till skattjakt. 

Läs om aktiviteter här ›

Wellnessavdelning

Värme, vatten och massage ger fina förutsättningar till att kunna koppla av. I wellnessavdelningen på Daftö finns bastun, värmande vatten som omsluter dig i jacuzzin och mysiga loungemöbler. Det som gör det hela extra lyxigt är att du och dina barnbarn har hela avdelningen för er själva.

 

Läs mer om wellnessavdelningen här ›

Havet, stränder & poolområde

På Daftö finns det många stränder att uppleva och tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner, rutschkana och utkikstorn. Tillsammanstid när den är som bäst med bad och soltid i en solsäng. 

Läs om vårt poolområde ›

Mat & dryck

Här finns god mat och dryck att avnjuta i restaurangerna. Vad sägs till exempel om fisksoppa, en Bistroburgare eller toast Skagen? Under sommaren är det hela 5 restauranger som har öppet och erbjuder allt ifrån pizza till köttfärssås och spaghetti!

Läs om våra restauranger här ›