SPÖKTOBER

Aktiviteterna är många och vissa av dem är läskigare än andra. Spöktober pågår under v.44 och har då ett aktivitetsutbud som även kan få den modigaste piraten att darra. Boka vårt stora Spöktoberpaket för en oförglömligt höstlov tillsammans bland pirater på ett spökligt Daftö Resort. Eller checka in och boka ert spöktoberkit med innehåll att dekorera boendet med. Mång aktiviteter är inkluderade för dig som bor här andra kan bokas till för den som vågar. 

 

I Spöktober erbjuds ett stort aktivitetsutbud med aktiviteter som spökpyssel, skattjakt med spöktema, spökhistorier och mycket mer. För den som vågar rekommenderas en tur med Spöktåget en tur runt anläggningen som intagits av läskigheter, den ena rysligare än den andra. Det blir såklart också vårt stora Spökpartaj i Restaurang Packhuset med mat, dryck och show med spökpirater. Vanligen är det spöktober under hela oktober förstås, men under rådande restriktioner och karantänsbestämmelser i Norge firar vi spöktober under svenska höstlovet v. 44. Kan komma att ändras beroende på rådande restriktioner. 

 

Spökigt på Daftö - vissa aktiviteter läskigare än andra

Spöktober på Daftö

Aktiviteterna är många och vissa av dem är läskigare än andra. Checka in och booka er goodiebag med innehåll att dekorera boendet med. Spöktober pågår under v.44 och har då ett aktivitetsutbud som även kan få den modigaste piraten att darra.  Se hela programmet i vår kalender

Spöktåget

För den som vågar rekommenderas en tur med Spöktåget runt anläggningen som intagits av läskigheter, den ena rysligare än den andra. Tåget avgår var 20:e minut från kl.19.00 både på onsdag och fredag. Du bokar och betalar din biljett via länken nedan. Välkommen om bord....om du vågar...

Boka spöktåget ›

Spökpartaj

Det blir såklart också vårt stora Spökpartaj i Restaurang Packhuset med mat, dryck och show med spökpirater. 

På torsdag och lördag v. 44 är du och din familj välkomna, njut av spökbuffé, underhållning och tid tillsammans med familj och vänner - Höstlovets höjdpunkt!

Spökpartajet är inkluderat i våra spöktoberpaket och du som bokar annat boende än våra paket lägger till spökpartajet i boendebokningen. Spökpartajet har begränsat antal platser så först till kvarn får partaja.

Du som inte bor på Daftö kan din biljett till spökpartajet här ›

Kråkslottet

Var med på en riktigt läskig resa i 4D.. 

Sätt dig bekvämt i sätet, sätt på glasögonen och förbered dig på en filmupplevelse utöver det vanliga! I XD-biografen kommer du och din familj bli en del av filmen och vi vågar lova att överraskningar väntar.

Plötsligt skakar sätena fram och tillbaka, plötsligt sprutar en vattenstråle ut ur filmen. Och plötsligt kommer filmen ut ur skärmen väldigt nära dig och under Spöktober är det läskigt, riktigt läskigt. 

Filmerna visas varje dag onsdag till lördag med start kl.16.00. Boka din biljett för att inte missa detta.

Kråkslottet ingår för dig som bokat vårt spöktoberpaket. 

Boka Kråkslottet ›

Bus och Godis- Packhuset blir mer spökhuset denna vecka

Vi håller öppet för frukost, lunch och middag. Dessutom serveras fika till de olika aktiviteterna om eftermiddagarna. Kanske en värmande choklad vid brasan efter spökjakten? På onsdag och fredagskväll kan du värma upp inför spöktåget med god mat till "Bus & Godis" en showquiz där du får vara med om just både bus och godis, förhoppningsvis. På torsdag och lördagskväll håller Packhuset endast öppet för dig som bokat spökpartajet, men vi erbjuder då också pizza för takeaway. 

Spöktoberkitet

För dig som bor hos oss kan du köpa till vårt Spöktoberkit för att göra det stämningsfullt i ditt boende också. Pynta tillsammans när ni anländer. Vill du karva pumpa som dekoration finns det att köpa i butiken och vi har karvning varje dag mellan kl 11-13. se kalendern för hela programmet. 
Spöktoberkitet ingår om du bokar vårt Spöktoberpaket men kan även läggas till i bokningen när du bokar boendet. Läskigt skall det vara. 

Se hela veckans aktiviteter här ›

Boka hela spöktoberpaketet med boende

Boka vårt stora Spöktoberpaket för en oförglömligt höstlov tillsammans bland pirater på ett spökligt Daftö Resort.

Spöktober pågår under v.44 och har då ett fullt aktivitetsutbud som även kan få den modigaste piraten att darra.
  • Inkl. Spökkit till stugan att dekorera med.
  • Biljetter till Spökpartajet torsdag eller lördag, show, mat och alkoholfridryck i Packhuset.
  • Biljetter till Spöktåget på onsdag eller fredag, beroende på ankomst dag.
  • Biljetter till Kråkslottet.
  • Tillgång till spökprogrammet under spöktober.
Paketet kan bokas för stuga eller hotell 2 nätter
Den 3 - 5 November eller 5-7 November. Övrigt boende bokar du själv och lägger till valda aktiviteter.
Läs om spöktoberpaketet ›