Spöktober

Aktiviteterna är många och vissa av dem är läskigare än andra. Checka in och booka er goodiebag med innehåll att dekorera boendet med. Spöktober pågår under v.41-44 och har då ett aktivitetsutbud som även kan få den modigaste piraten att darra.  

Under Spöktober erbjuds ett stort aktivitetsutbud med aktiviteter som spökpyssel, skattjakt med spöktema, spökhistorier och mycket mer. För den som vågar rekommenderas en tur med Spöktåget en tur runt anläggningen som intagits av läskigheter, den ena rysligare än den andra. Det blir såklart också vårt stora Spökpartaj i Restaurang Packhuset med mat, dryck och show med spökpirater. 

Kolla in kalendern för att se vilka aktiviteter som genomförs under Spöktober 2021.

PRISER OCH BOKNING AV SPÖKTOBER 

Spöktoberkitet - Priset för Spöktoberkitet är 395 kr per bokning/familj utöver boendekostnaden, oavsett antal nätter. Är du säsongsgäst får du köpa Spöktoberkitet för 295 kr. I Spöktoberkitet ingår en goodiebag med innehåll att dekorera boendet med, en pumpa till pumpakarvningen och fri tillgång till aktiviteterna under vistelsen. Boka boende i perioden 28/9-3/11 och kontakta oss om du vill välja till Spöktoberkitet. 

Dagsaktivitetsband - Vill du delta på aktiviteterna under en dag (boende gäster och dagsbesökare) kostar ett aktivitetsarmband 120 kr. Armbandet köps i receptionen och i detta ingår alla aktiviteter utan pumpa. En pumpa kan köpas till för 80 kr styck. 

Aktivitetsbiljettet - För att boka biljett och tid till aktiviteterna här. Det gäller spöktåget, Kråkslottet och Spökpartaj Vill du bara göra någon enstaka aktivitet kan du istället köpa en biljett. En tågbiljett kostar 50 kr per person och en pumpa (för aktiviteten pumpakarvning) kostar 80 kr. Aktivitetsbiljetten köps i receptionen.

Boende gäster utan Spöktoberkit, dagsaktivitetsband och aktivitetsbiljett - Bor du hos oss och inte köper till något av ovanstående ingår aktiviteterna Spökdisco, Skattjakt med spöktema, Spökhäng på X-it och Spökpyssel på Piratloftet. 

 

Boka Spöktoberpaketen

Boka boendet i onlinebokningen och kontakta oss för att lägga till Spöktoberkitet. +46(0)526 260 40 eller info@dafto.se.

Till onlinebokningen

Kontakta oss

Liknande aktiviter:

Boka Spöktoberpaketen

Boka boendet i onlinebokningen och kontakta oss för att lägga till Spöktoberkitet. +46(0)526 260 40 eller info@dafto.se.

Till onlinebokningen