Spöktober

Spökpiraterna har checkat ut för i år, rysligt välkomna tillbaka till Spöktober hösten 2024!

Aktiviteterna är många och vissa av dem är läskigare än andra. Spöktober pågår under de norska och svenska höstloven, vecka 40, 41 och 44. Under dessa dagar erbjuds ett aktivitetsutbud som får även den modigaste piraten att darra. Många aktiviteter är inkluderade för dig som bor här och andra kan bokas till för den som vågar. 

De flesta av aktiviteterna genomförs inne på Daftöland och dit är även dagsbesökare välkomna att uppleva Spöktoberaktiviteter med olika läskighetsgrad, fartfyllda åk och spel. Dagsbesökare betalar en entréavgift.

Mer information om de olika aktiviteterna som sker på Daftöland och på resorten kommer närmare hösten 2024 när det återigen närmar sig en spöklig tid på Daftö... 

Boka Spöktober på Daftö redan nu.

Spana in Spöktoberfilmen från 2023!

Spökligt på Daftö – vissa aktiviteter är läskigare än andra

Dagsbesök

Spöktober är inte bara för våra övernattande gäster. Vi välkomnar självklart även spöksugna dagsbesökare! Du som vill besöka oss över dagen kan köpa en Spöktoberbiljett för att få tillgång till Daftöland med attraktioner, spel och spöktoberaktviteterna som sker i nöjesparken. 

Spöktoberbiljetterna släpps när det närmar sig Spöktober 2024

Boende och aktiviteter

Du som bor hos oss under Spöktober har ett fullt aktivitetsutbud att välja mellan. Skapa ditt upplevelsepaket utefter vad du vill och vågar - allt finns tillgängligt för dig som bor hos oss. Bo som du vill i stuga, hotell eller i egen husbil eller husvagn på campingen. 
Boka boende ›

Aktiviteter på Daftöland

Vi genomför flera av Spöktobers aktiviteter inne på Daftöland. Spela i Spelhålan, på chokladhjulet, träffa våra spökpirater, upplev fartfyllda åk i attraktionerna och mer och mindre läskiga Spöktoberaktiviteter. 

Fartfyllda åk på Daftöland

Upplev fartfyllda åk i Kapten Krock, Storm, Armadan, Skeppsgungan, Kruttunnan, Kuling och Skutan. Testa skickligheten i spel som Dunderburken och Hajen, eller prova lyckan i Chokladhjulet. Ta med familjen eller vännerna in i Spelhålan och tävla i de olika spelen. 

Spöktåget för de modigaste

För den som vågar rekommenderas en tur med Spöktåget. Spöktåget tar med er på en tur runt anläggningen som intagits av läskigheter, den ena rysligare än den andra.

Välkommen ombord....om du vågar...

Spökpartaj - Spökbuffé och show

Välkomna att njuta av spökbuffé, underhållning och tid tillsammans med familj och vänner - Höstlovets höjdpunkt!

Höstlovsmys i Strömstad

Kombinera dagarna på resorten med upplevelser inne i Strömstad. I Strömstad finns en bowlinghall för en rolig stund med familjen. Dessutom en skatepark så ta med skateboarden och besök Strömstads nya tillhåll du också.

I centrum kan du även shoppa, fika och strosa runt under dagen för att sedan återvända till Daftö för Spökpartaj, Spöktåg och andra aktiviteter under eftermiddagen och kvällen. 

Mer om Bowling i Strömstad › Mer om Skateparken › Mer om aktiviteter i Strömstad ›