Spöktober

Aktiviteterna är många och vissa av dem är läskigare än andra. Spöktober pågår mellan 1-15/10 och från den 28/10 till den 5/11 och har ett aktivitetsutbud som får även den modigaste piraten att darra.

Många aktiviteter är inkluderade för dig som bor här och andra kan bokas till för den som vågar. I år upplevs de flesta av aktiviteterna inne på Daftöland och dit är även dagsbesökare välkomna att uppleva Spöktoberaktiviteter som spökpyssel, pumpakarvning, läskigheter i Kråkslottet och Spökkällaren, spökhistorier, spel och åk i ett par attraktioner. Dagsbesökare betalar 50 kr per person i entréavgift.

På resorten går Spöktåget som är en aktivitet för de modigaste piraterna. Spöktåget tar med er på en tur runt anläggningen som intagits av läskigheter, den ena rysligare än den andra.

Det blir såklart också vårt stora Spökpartaj i Restaurang Packhuset med mat, dryck, show och bus med spökpirater för både boende gäster och dagsbesökare.

Boka boendet och säkra upp höstlovets roligaste familjeäventyr. 

Spökligt på Daftö - vissa aktiviteter är läskigare än andra

Boende och aktiviteter

Du som bor hos oss under Spöktober har ett fullt aktivitetsutbud att välja mellan.
  • Du får ett aktivitetsband som ger dig tillgång till de flesta av aktiviteterna på Daftöland. Biljett till Kråkslottets läskiga film i 4D kan köpas till för den som vågar
  • Som boende gäst har du möjlighet att boka biljetter till Spökpartajet i Packhuset med mat, bus och show med spökpirater i Packhuset
  • Biljetter till Spöktobers läskigaste aktivitet - Spöktåget - kan köpas till för de som är extra våghalsiga
Skapa ditt upplevelsepaket utefter vad du vill och vågar - allt finns tillgängligt för dig som bor hos oss. Bo som du vill i stuga, hotell eller i egen husbil eller husvagn på campingen. 
När händer vad? Kolla in kalendern › Boka ditt boende och Spökpartaj här ›

Spöktåget för den modiga

För den som vågar rekommenderas en tur med Spöktåget runt anläggningen som intagits av läskigheter, den ena rysligare än den andra. Spöktåget är för de allra modigaste piraterna. Se tillgänliga tider och hur du bokar och betalar din biljett via länken nedan. Välkommen ombord....om du vågar...

Boka Spöktåget ›

Spökpartaj i Packhuset

Det blir såklart också vårt stora Spökpartaj i Restaurang Packhuset med mat, dryck och show med spökpirater. Välkomna att njuta av spökbuffé, underhållning och tid tillsammans med familj och vänner - Höstlovets höjdpunkt!

Kom gärna utklädd - pris till bästa kostym varje kväll!

Spökpartajen är både för boende gäster och dagsbesökare. Boka Spökpartaj i samband med boendebokningen och har du redan bokat boende, kontakta receptionen så lägger vi till det på er bokning. För dig som inte bor över kan Spökpartajet bokas via länken nedan. 

Boka Spökpartaj i samband med boendet här › Se kalendern för datum och tider då Spökpartaj genomförs › Boka Spökpartaj utan boende här ›

Spöktoberaktiviteter på Daftöland!

Nytt för i år är att vi genomför flera av våra aktiviteter inne på Daftöland. Samtidigt finns det tillfälle att spela i vår spelhåla, på chokladhjulet och träffa på våra pirater som förstås är mer läskiga än vanligt.

I Vita piraten kan du köpa godis och läskigheter och på Himmel & pannkaka finns något att både äta och dricka. Ett par attraktioner kommer vara öppna och för den extra våghalsiga kan vi rekommendera Kråkslottets läskiga film i 4D och en tur i Spökkällaren.. Vågar du dig hit? Kråkslottet bokar man biljett till via länken nedan. 

Daftölands aktiviteter ingår för dig som bor hos oss, besöker du oss över dagen kan du köpa entrébiljett för 50 kr per person över 90 cm. Biljetterna köps på plats.

Nöjesparken är inte öppen i sin helhet utan det är våra Spöktoberaktiviteter som flyttat in där. Spelhålan samt ett par attraktioner, butik och restaurang är öppen.

Vi lovar att det kommer vara både läskigt och kul! 

Boka biljett till Kråkslottet ›

Kråkslottet - film i 4D med läskiga effekter

Sätt dig bekvämt i sätet, på med glasögonen och förbered dig på en filmupplevelse utöver det vanliga! I XD-biografen blir du en del av filmen och vi vågar lova att överraskningar väntar. Plötsligt skakar sätena fram och tillbaka, det sprutar vattenstrålar och plötsligt kommer filmen ut ur skärmen väldigt nära dig. Under Spöktober är det läskigt, riktigt läskigt. 

Kråkslottet är en av attraktionerna på Daftöland, entrén till Daftöland ingår för dig om bor hos oss och kan köpas till för 50 kr per person för dig som besöker Daftöland över dagen. 

Filmen i Kråkslottet ingår inte i Daftölandséntren utan köps till för 30 kr per person för den som vågar. Du visar din biljett vid Kråkslottets entré.

 

Boka Kråkslottet › Se alla Spöktobers aktiviteter i kalendern ›

Restaurang Packhuset

Packhuset är öppet under frukost, lunch och middag. Här kan du värma upp inför Spöktåget med god mat till en kortare Spökpiratshow för de mindre barnen.

Dessutom kan du boka in dig på Spökpartaj om du bor hos oss. Under denna tid är det spökbuffé i restaurangen och vi erbjuder då också pizza för takeaway. 

Boka bord för middag eller för middag med spökpiratshow här. › Boka boende och Spökpartaj här ›

Spöktoberkit & pumpakarvning

Köp vårt Spöktoberkit för att göra boendet stämningsfullt. Pynta tillsammans när ni anländer. Kitet finns att köpa både i butiken vid receptionen och i butiken Vita Piraten på Daftöland.

Vill du karva pumpa som dekoration finns det att köpa i Vita Piraten och vi har plats för karvning på Daftöland. 

MTB-cykling under höstlovet

Ta med din MTB-cykel till Daftö under höstlovet eller hyr en på plats. Du kan även hyra hjälm och pannlampa. Pannlampan kan vara bra att ha inför pannlampecykling, en aktivitet ni gör på egen hand där pannlamporna hjälper er att hitta rätt längs de reflexutmärkta lederna.

På Daftö finns både flowbanor och stigcykling i blå och röd nivå.

Under fredagar och onsdagar mellan 30/9-4/11 kan du dessutom boka in dig på en cykelaktivitet i grupp med guide som vår samarbetspartner Cykel & Salt genomför. Läs mer om cykelaktiviteten och boka den genom länken nedan, gå in på "Tours" och välj sedan "Höstlovs MTB". 

Mer om MTB-cykling på Daftö › Mer om cykelaktiviteten med guide ›

Höstlovsmys i Strömstad

Kombinera dagarna på resorten med upplevelser inne i Strömstad. I Strömstad finns en bowlinghall för en rolig stund med familjen. Dessutom en ny skatepark så ta med skateboarden och besök Strömstads nya tillhåll du också. I centrum kan du även shoppa, fika och strosa runt under dagen för att sedan återvända till Daftö för Spökpartaj, Spöktåg och andra aktiviteter under eftermiddagen och kvällen. 

Mer om Bowling i Strömstad › Mer om Skateparken › Mer om aktiviteter i Strömstad ›

Säkra upp höstlovsäventyret

Bo i stuga, hotell eller med eget boende på campingtomt. Inne i onlinebokningen kan du även lägga till Spökpartaj.

Boka boende