Sportlov på Daftö Resort

Här skapar du sportlovsminnen fyllda av piratäventyr, naturupplevelser och bubblande stunder tillsammans i vår wellness. Äventyr, avkoppling eller både och, du väljer vilket. 

Vi har kapat priserna på boendet och Daftöpiraterna är redo att ta med barnen ut på spännande äventyr. Grilla korv runt öppen eld eller pyssla och lek i Piratloftet. Behöver du semester från semestern kan du koppla av i wellnessavdelningen som är öppen för dig som vill njuta av värme och vatten. Dagen kan både startas och avslutas i Restaurang Packhuset med frukost och middag med underhållning.

Boende
Boende i stuga från 590 kr för 4-bäddsstuga (ord. pris 995 kr) och från 890 kr för 6-bäddsstuga (ord. pris 1120 kr)

I det rabatterade priset ingår även frukost och bäddning vid ankomst.

För incheckning på andra dagar än onsdag och torsdag gäller ordinarie priser. För dig som hellre bor på campingtomt kostar dessa från 300 kr per natt.

Aktiviteter
Bor du på anläggningen kostar aktiviteterna, wellnessen och korvgrillningen 80 kr per dag och person. Aktiviteterna läggs till i onlinebokningen i samband med att du bokar boendet.

Bor du ej på anläggningen kostar aktiviteterna och korvgrillningen 40 kr per person och aktivitet. Inträde till wellnessavdelningen kostar 100 kr per person och dag för dig som inte bor över. 

Aktiviteter genomförs den 17/2 och från den 21-24/2. I kalendern ser du vilka aktiviteter som genomförs och när.

Boka sportlovspaketet

Boka boende och aktiviteter via onlinebokningen eller kontakta oss via info@dafto.se eller 0526-260 40. 

Boka Sportlovspaketet

Här låg vi 2 veckor med vår husvagn, och tycker hela stället är kanon, speciellt om man har barn (vi har en 8 månaders flicka och en 5 årig pojk och en dotter på 12 år) vi har varit på daftöland, vi har badat i den fina poolen, vi har varit på utflykter kan varmt rekommendera Skattkamarön´s utflykten om man har mindre barn. deras äventyrsgolf är trevlig och maten på resturangen är god.

-Orrbo

Liknande aktiviter:

Boka sportlovspaketet

Boka boende och aktiviteter via onlinebokningen eller kontakta oss via info@dafto.se eller 0526-260 40. 

Boka Sportlovspaketet