Underhållning i Packhuset på Daftö Resort

I Restaurang Packhuset på Daftö Resort, 5 km söder om Strömstad kan god mat och dryck kombineras med underhållning i form av shower, trubadurer och quiz. Alltsom oftast av vårt egna showteam eller våra Daftöpirater, men ibland även av gästartister. 

I vår aktivitetskalender ser du vad som genomförs och när. Under sommaren äntras scenen hela 6 dagar i veckan. 17:00 kan du uppleva Piratshow med middag som riktar sig mot de yngre matgästerna och klockan 20:30 väntas underhållning som varierar beroende på veckodag.

Under Spöktober har spökpiraterna checkat in på resorten och bjuder upp till Spökpartaj i Packhuset. 

Här nedan finns länkar till kalendern och bordsbokning. Vill du bo över kan du välja mellan hotell, stuga, camping och gästhamn. Länkar till boendebokning finns också här nedanför. 

SKAPA DITT EGNA PAKET MED BOENDE OCH UNDERHÅLLNING

Spökpartaj i Packhuset

Spökpiraterna har tagit över resorten och underhållningen i Packhuset. Njut av en härlig spökbuffé, god dryck och underhållning tillsammans med familj och vänner. Spökpartaj är höstlovets höjdpunkt!

I år kan Spökpartaj bokas alla Spöktoberdagar (onsdag-lördag v. 40, 41 & 44). Boka ditt bord från kl 17:30 och framåt. Showen startar kl 18:00.

Kom gärna utklädd – pris till bästa kostym varje kväll!  

Boka bord och Spökpartaj ›

Underhållning och mat

Under sommarveckorna kan du uppleva underhållning till maten hela 6 av veckans 7 dagar. I kalendern ser du vilken typ av underhållning som genomförs och under vilken tid. Underhållningen är gratis för matgäster. 

Vi rekommenderar att du bokar bord om du vill kombinera mat med underhållningen för att säkerställa att du får plats. Bordsbokning gör via länken nedan. 

Till aktivtetskalendern › Boka bord med eller utan underhållning ›

Bo över på resorten

Kombinera maten och underhållningen med boende och aktiviteter för ett fulländat äventyr. På resorten kan du bo precis som du vill - i stuga, Pirathotellet, på campingtomt eller i vår gästhamn. Oavsett vilken typ av boendeform du väljer så ingår ett stort aktivitetsprogram i boendepriser och vilka dessa är ser du i kalendern. 

Läs mer om boendealternativen › Boka boende ›

Strömstads nöjesutbud

För dig som inte får nog av det som kan upplevas på resorten kan vi rekommendera ett besök in till Strömstads centrum. Här kan du uppleva mer av musik kombinerat med mat, shopping, båtturer och andra aktiviteter som ger dig fler minnen från ett bohuslänskt äventyr. 

Läs mer om vad som finns att göra i Strömstad här ›