Vandringsleder med plats för stora idéer

Här finns utsiktsplatser där stora idéer kan få utrymme. Platser där nya broar byggs och där det finns goda förutsättningar för reflektion. 

Våra markerande vandringsleder visar er vägen. Upplev naturen på egen hand eller tillsammans med kollegorna under ett Walk and talk-möte med himmelen som tak. 

Kanske har du hört talas om att pirater intagit Daftö efter att ha plundrat skepp i jakt på guld? Vi tror att det är naturen runt oss som får ert företag att bli rikare på guld. Att vistas i naturen får idéer att blomstra, problemen får sin lösning och pusselbitarna för hur saker och ting ska verkställas faller på plats. Dessutom mår företagets medarbetare bättre längs processens gång då naturen påverkar vårt välmående. 

Daftö Resorts vandringsleder
Kaparleden är 1,5 km
Historieleden är 2 km
Naturleden är 5 km

Vilket fantastiskt ställe! Vi (2 vuxna och 2 barn på 3 år och 5 år) hade en helt fantastisk weekend. Där fanns allt, Poolområde med restaurang samt ett litet tivoli. Fina, rena och mysiga stugor med allt man kan behöva. Så skönt att slippa ta med toapapper och diskmedel :)
Att man kunde bo i en stuga mitt i allt detta va paradiset, man var så fri! Kunde bada lite och sen hem och vila. Efter vilan blev de tivoli, sen hem och vila och sen middag i restaurangen. Allt detta med max 10min promenad. Det var så bra ordnat och att det ingår så mycket i Daftö passet va ju toppen!
Kommer garanterat åka tillbax

-Renée N