Bryggbastu vid havskanten

Att du valt att spendera några av dina lediga dagar hos oss är något vi är glada över. Dina helger och semesterdagar är värdefulla. Det är då du kan samla energi och uppleva det som skapar minnen att se tillbaka på. Vår bryggbastu är en av platserna där du kan njuta, reflektera och spendera tillsammanstid med nära och kära. 

På bryggbastun har många personer spenderat sina kvällar och njutit av familjens, vännernas eller kollegornas sällskap och av solens sista strålar som färgar himlen rosa. Vi hoppas att en sådan kväll även hamnar i ditt minne efter ett besök hos oss.

Upplevelser från bryggbastun under alla årstider

Bryggbastun kan hyras under hela året och du kan samla på dig olika upplevelser från den beroende på årstid. Bryggbastun ligger lite avskilt vilket gör det till en skön stund om du vill komma bort från stoj och stim från resortens stränder under sommaren. Extra magiskt blir det under sensommaren då havet glittrar av mareld. 

Under hösten, vintern och våren kan du istället kombinera de värmande stunderna i bastun med vinterbad, vinterbad på Daftö kan du läsa mer om här.

Bryggbastun består av en bastu, ett omklädningsrum och ett utrymme med bord, bänkar och ett litet kylskåp för att hålla mat och dryck kall. Behöver ni slänga skräp gör ni det vid Norrvikens sopstation som ni åker förbi på väg upp från bryggbastun. 

Priset för att hyra bryggbastun i 2,5 timmar är 890 kr.

Mareld - vad är det och när kan det upplevas? 

Mareld är plankton som samlas och ger ifrån sig kortvariga blixtrar. Om du hoppas i havet när mörkret lagt sig är det som att bada i ett glittrigt fyrverkeri. 

Liknande aktiviter: