Wellnesspaketet

Vacker bohuslänsk natur, varmt bad i jacuzzi och en värmande stund i bastun ger fina förutsättningar för avkoppling. Lägger du även till god mat, bekvämt boende och kvalitetstid med nära och kära är det precis vad Wellnesspaketet innehåller. 

Med Wellnesspaketet har ni avdelningen för er själva med jacuzzi, bastu och relaxmöbler att hänga i med utsikt över Daftöbukten

För dig som vill koppla bort och koppla av maximalt finns fina vandringsleder att rensa tankarna i och ett utegym för dig som vill få upp pulsen. 

Restaurang Packhuset serverar vi er en frukostbuffé som blir en bra start på dagen och en tvårätters middag när dagen går mot kväll. 

Detta ingår i Wellnesspaketet;

  • Boende i stuga två nätter inkl. bäddade sängar på ankomstdagen samt slutstädning. Alternativt boende på campingtomt två nätter
  • Två frukostar
  • Två stycken tvårätters middagar (exkl. dryck)
  • Tillgång till wellnessavdelningen som ni har för er själva i två timmar, 12:00-14:00 eller 19:00-21:00
  • Fri träning i utegymmet
  • Låna badrock och tofflor under vistelsen
  • Tillgång till wellnessavdelningen som är öppen mellan 15:00-18:00

Boende
Ni som är två till tre personer får bo i stugan Sjölia. En kaparinredd stuga med två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. 
Ni som är fler än tre personer får bo i vår största stugby, Kaptensbyn. Här har det inte sparats på krutet gällande lyx och flärd och det finns sovplatser för upp till åtta personer.
Här kan du läsa om fler stugtyper. 
Här kan du läsa om våra campingområden. 

Boka
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och skicka iväg det till oss så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Vill du hellre ringa oss kan du göra det på +46(0)526-26040.

Kontakta oss