Klassresa med pirater och äventyr på västkusten

Att åka på skolresa är något alldeles speciellt. Ni kanske har sparat och längtat länge? På Daftö Resort kan ni uppleva en rolig resa med äventyr tillsammans med kompisarna som ni kommer att minnas hela livet. 

Här är det fart och skoj med galna pirater. Upplev vår grymma nöjespark Daftöland med roliga attraktioner, spel och matställen. Fiska krabbor, bada i havet eller poolen, spela brännboll, busa med piraterna, bada badtunna eller hänga på X-it. 

På Daftö levererar vi en upplevelse från början till slut! Ni kan välja vilket tema ni vill ha på er klassresa – alla paket är med helpension, vilket innebär att övernattning i stuga. Alltifrån enkla och billiga till stora och exklusiva. Maten och alla aktiviteter ingår! Vill ni göra en film/video på er resa hjälper vi er med detta (pris lämnas på offert). Ta del av våra färdiga paket eller kontakta oss för tips och förslag. 

Varje vår och höst kommer skolklasser från olika delar av Sverige och Norge. Äventyret hos oss ligger mitt emellan Göteborg och Oslo. Det hade varit väldigt roligt att få välkomna just er klass!

Skolklasspaket

Här är tre förslag på paket. Kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg för din klass.

Jag hjälper dig planera er skolresa

Jag hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar din grupp. Ta kontakt med mig genom att fylla i formuläret eller maila gruppbokning@dafto.se.