Pirater och äventyr på västkusten

Att åka på skolresa är något alldeles speciellt. Ni kanske har sparat och längtat. Länge, länge. På Daftö Resort kan ni anordna en skolresa fylld med äventyr. Ni kan vänta er en resa med en massa skoj med kompisarna som ni kommer att minnas hela livet.

Här är det fart och skoj med galna pirater. Vår grymma nöjespark Daftöland väntar på er med roliga attraktioner, spel och matställen. Fiska krabbor, bada i havet eller poolen, spela brännboll, busa med piraterna, bada badtunna eller hänga på X-it. 

På Daftö levererar vi en upplevelse från början till slut! Ni kan välja vilket tema ni vill ha på er skolresa – alla paket är med helpension, vilket innebär att övernattning, mat och alla aktiviteter ingår! Vill ni göra en film/video på er resa hjälper vi er med detta (pris lämnas på offert).

Varje vår och höst kommer skolklasser från hela Sverige och Norge för att umgås och ha kul. Det hade varit väldigt roligt att få välkomna just er klass!

Skolklasspaket

Här är tre förslag på paket. Kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg för din klass.

Jag hjälper dig planera er skolresa

Jag heter Emma Kristoffersson och jag jag är din kontakt för gruppbokning och konferens här på Daftö Resort. Från idé till genomförande och uppföljning. Jag hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar din grupp. Hoppas vi hörs!