Klassresa med pirater och äventyr på västkusten

På Daftö kan ni uppleva äventyret tillsammans med klasskompisarna. Varje vår och höst kommer skolklasser från olika delar av Sverige och Norge. Äventyret hos oss ligger mitt emellan Göteborg och Oslo.

Västkusten är ett perfekt ställe att åka på skolresa. Varje år välkomnar Daftö Resort massor av äventyrslystna elever som vill komma bort från vardagen en stund.

Det hade varit väldigt roligt att få välkomna just er på klassresa!

Mängder av äventyr på er skolresa

Här kan ni t.ex. genomför Daftökampen, besöka nöjesparken Daftöland, fiska krabbor och bada i havet, poolen eller i bada bastu vid bastubryggan.

En båt kan ta er ut till Koster där möjligheterna är många, bland annat kan ni lära er om marinbiologi genom klappakvarium och mikroskop på Naturum.

Roliga paket för klassresa

Vi har satt ihop några omtyckta paket för klassresa som ni kan ta del av här nedanför. Alla paket är med helpension med övernattning i stuga. Alltifrån enkla och billiga till stora och exklusiva.

Vi erbjuder dessa färdiga paket för skolresa för att er vistelse ska bli så härlig som möjligt.

Maten och alla aktiviteter ingår i paketen. Ta del av våra färdiga paket eller kontakta oss för tips och förslag på ett eget upplägg utefter era önskemål.

Välkommen på klassresa hos oss!

Paket för skolresa

Här är tre förslag på paket. Kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg för din klass.

Jag hjälper dig planera er skolresa

Jag hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar din grupp. Ta kontakt med mig genom att fylla i formuläret eller maila gruppbokning@dafto.se.