Klassresa med pirater och äventyr på västkusten

På Daftö kan ni uppleva äventyret tillsammans med klasskompisarna. Varje vår och höst kommer skolklasser från olika delar av Sverige och Norge hit. Äventyret hos oss ligger mitt emellan Göteborg och Oslo. Kanske får vi möjligheten att välkomna er klass framöver?

Mängder av äventyr för er skolresa

Här kan ni t.ex. genomföra Daftökampen, besöka nöjesparken Daftöland, fiska krabbor och bada i havet, poolen eller i bastu på bastubryggan.

En båt kan ta er ut till Koster där möjligheterna är många, bland annat kan ni lära er om marinbiologi genom klappakvarium och mikroskop på Naturum.

De roligaste klassrese-paketen 

Vi har satt ihop några omtyckta paket som ni kan ta del av här nedanför. Alla paket är med helpension med övernattning i stuga. Alltifrån enkla och billiga stugor till stora och exklusiva.

Maten och alla aktiviteter ingår i paketen. Ta del av våra färdiga paket eller kontakta oss för tips och förslag på ett eget upplägg utefter era önskemål.

Välkommen på klassresa hos oss!

Paket för skolresa

Här är tre förslag på paket. Dessa gäller under veckorna 16-23 och 33-39. Med andra ord de mest optimala veckorna att genomföra en klassresa till Daftö på. Kontakta oss för att skräddarsy ett upplägg för din klass.

Vi hjälper dig planera er skolresa

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy ett upplägg som passar din grupp. Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret eller maila gruppbokning@dafto.se.