Daftö Resort laddar för sommaren och kan återigen rekrytera över 130 säsongsanställda

Nu laddas det för fullt för en sommarsäsong på Daftö Resort bland tång, salt och pirater.

Personalen är en viktig del av upplevelsen på Daftö och vi har alltid varit stolta över att kunna erbjuda säsongsanställning till över 150 personer säger Mia Kempe HR-chef för Daftö Resort.

Inför förra årets sommarsäsong var det beräknade personalantalet ännu högre men med en stängd nöjespark och hårda restriktioner under hela våren blev antalet anställningar betydligt färre. 

För Daftö som tidigare hade 70% utländska gäster är det fortfarande en utmanande tid. Förra året upptäckte många Svenska gäster både Strömstad och camping och stugsemester som semesterform. Det upplevs både tryggt och enkelt när du tar ansvar för ditt eget boende. 

Hoppas på ett öppet Daftöland i sommar
Det är att vi ser att det nu bokas på inför sommarsäsongen och att det kan bli möjligt att öppna nöjesparken Daftöland gör att vi nu vågar anställa säger Mia. -Det är väldigt roligt att vi i år kunnat anställa många unga sommarjobbare som förra året dessvärre inte fick chansen. 

Vi erbjuder en del personalboende men vill alltid rekrytera många talanger från vårt närområde förstås. Det är en stor fördel att kunna vara värd för hela vår plats. Vi är glada för att i många fall vara den första arbetsgivare man har. Ett förtroende vi värnar om och tillsammans ser vi till att ha kul på jobbet.  
Här jobbar vi med glädje. Och än är inte alla tjänster tillsatta så skicka ett mail till jobb@dafto.se om du inte har säsongens jobb klart än avslutar Mia. 

 

Fler nyheter om Personal

Annas Daftöresa

För tio år sedan arbetade Anna sin första sommar i Housekeepingteamet på Daftö Resort. Fram till 2013 spenderade hon somrarna i Strömstad och resten av året i Polen. Hon trivdes bra men hade inga planer på att flytta till Sverige permanent, planer som förändrades 2013. Anna träffade sin sambo och trivdes så bra att hon valde att stanna, tur var väl det! Idag 10 år senare är hon teamledare för gänget i Housekeeping och en riktig klippa för företaget.

En hjälpande hand som tacksamt har greppats

I tuffa tider är en hjälpande hand extra välkommet. När Turistrådet Västsverige sträckte ut sin var det en självklarhet för Daftö att tacksamt greppa den. Turistrådet har startat en åtta veckor lång onlineutbildning som 1-2 medarbetare per företag kan gå. Från Daftö passar Strömstadsborna Louise och Rosanna, på att kunskapsutveckla sig.