Till innehållet på sidan
/>/>
17 september 2019

Daftös rekordsatsning har fått ett namn

Daftö Resorts största satsning någonsin, ett hotell, kommer att invigas i början av april. Hotellet kommer att heta Pirathotellet och rummen ska namnges efter kända (och ökända) pirater.

Med ännu en rekordsommar bakom sig är behovet att expandera semesteranläggningen större än någonsin. Planerna på ett hotell på Daftö har funnits länge och har nu äntligen blivit verklighet. Totalt kommer hotellet bestå av tre huskroppar, det första av dem kommer att stå klart inför påsk 2020 och innehålla 12 rum. När alla tre huskroppar står färdiga innehåller hotellet 24 rum, reception och bistro.

Via Facebook har gästerna fått tycka till om vad hotellet ska heta, när namnförslagen kom in blev det ännu mer självklart att hotellet ska få namnet Pirathotellet. Pirattemat som präglar hela Daftö kommer självklart kännas igen även i hotellet. Rummen kommer få sin unika prägel, och alla kommer ha en dubbelsäng, en bäddsoffa och ett badrum med dusch och toalett. Alla rum har även balkong eller uteplats med utsikt över havet.

- Invigningen kommer inte gå obemärkt förbi. Vi planerar den just nu och vi kommer snart gå ut med mer information om dag och aktiviteter. Men en sak är säker - det blir en krutdoftande invigning med dunder och brak! säger Lena Kempe, VD för Daftö Resort.

När hotellet står klart, i början av april, finns boendealternativ för alla. Stuga, camping, gästhamn och hotell. Pirathotellet kan bokas hela året och aktiviteterna med Daftöpiraterna kommer ingå i boendepriset, precis som det gör i alla boendealternativ på Daftö.

Till toppen på sidan