Daftö Resort tilldelas utmärkelsen Camper´s Choice 2022,

Tillsammans med elva andra anläggningar utses Daftö Resort till en av Sveriges bästa campingar. Över 6000 personer har under fyra veckor röstat fram sina favoritcampingplatser i Sverige. 

- Vi är riktigt stolta och glada över utmärkelsen. Gästernas egna röster är de som betyder mest förstås säger en glad Lena Kempe, VD på Daftö Resort. Lena tog emot priset tillsammans med delägarna Mia och Mette Kempe. 

Daftö Resort fick också utmärkelsen "Bästa aktivitetsutbud"

Vi vill att våra gäster skall väja oss för alla våra äventyr så den utmärkelsen visar ju att det är vad gästerna uppskattar också.
Bra betyg som inspirerar oss att jobba vidare med att utveckla aktiviteterna på Daftö säger Lena.

Camper’s Choice är gästernas nya utmärkelse till sina favoriter bland Sveriges campingplatser på Camping.se. Gästerna utser vinnarna genom att rösta på sina favoriter. 

 

Fler nyheter om Utmärkelser

Europatoppen och bäst i Sverige - Daftö Resort är en Superplatz

Daftö Resort i Strömstad har för 16:e året utsetts till Superplatz av den tyska motororganisationen ADAC. Som enda turistanläggning i Sverige och Norge har man fått det högsta betyget och den prestigefyllda utnämningen.

Daftö har chans att vinna barnfamiljernas finaste pris

Daftö är återigen nominerade till Stora Barnsemesterpriset, som varje år röstas fram av barnfamiljer runt om i Sverige. Daftö Resort är nominerad i kategorin ”Bästa Campingplats för barnfamiljer” och nöjesparken Daftöland är nominerade i kategorin ”Bästa Temapark i Norden”.