En del av Swecamp

För 23 år sedan samlades ett antal campinganläggningar under gemensam flagg. Anledningen var att alla ville visa att camping inte bara är en sommarföreteelse utan något mycket mer. Idag kan du bo i alltiftån tält till hotellstugor tillsammans med familj, vänner eller kollegorna. 

Vi paketerar och erbjuder dig det bästa av Sverige i form av utomhusupplevelser och lokala råvaror, året om. I Norrland vill vi visa dig och berätta om norrskenet, i Skåne vill vi dela historien om Spettekakan och i Bohuslän vill vi ta med dig ut på en fiskebåt och tråla räkor. Vi vinns på 11 destinationer i Sverige med unika och årstidsbetonade utomhusupplevelser. Även om upplevelsen skiljer sig beroende på vilken anläggning i kedjan du besöker kommer du känna igen det passionerade värdskapet som grundar sig i att varje anläggning ägs och drivs i egen regi. 

Välkommen till din bästa utomhusupplevelse, välkommen till oss på Daftö Resort och de andra 10 anläggningarna i Swecamp. 

Aktuellt under 2018

 • Swecamp Klassikern 
  Vill du uppleva hela Sverige och samtidigt vara med och tävla om ära, berömmelse och 11 gratis nätter? De tre sällskapen som först bor på de 11 anläggningarna i Swecamp vinner 11 gratisnätter. Sällskapet som är snabbast med att besöka alla anläggningar får dessutom välja en valfri välgörenhetsorganisation som kedjan skänker 10.000 kr till! 
  Läs mer och anta utmaningen här.
   
 • Samla bonusnätter 
  Appen "Upplev Swecamp" ger dig den 10:e camping,- eller stugnatten i bonus. Mer pengar över i semesterkassan! Dessutom nås du av erbjudanden och information från anläggningen du besöker som på ett eller annat sätt bidrar till en ännu bättre gästupplevelse.
  Läs mer om appen här och ladda ner den på Appstore eller Google Play.

Helårsöppna anläggningar

Kanske ligger någon av de 11 anläggningarna lägligt för ett stopp innan eller efter du besöker oss på Daftö?

Till swecamp.se