Säsongscamping på Daftö

Vi har närmare 350 säsongsplatser på Daftö och det är många som väljer att hyra säsongsplats och säsongscampa hos oss, både med husvagn och med husbil. Kanske är det något för dig också? I så fall hälsar vi dig välkommen till gemenskapen. Tillsammanstid är något vi värderar högt.

Däremellan finns många förutsättningar till att umgås och njuta av campinglivet på tu man hand, eller tillsammans med grannarna.
Läs om våra områden Norrviken och Söderviken för att ta reda på vart du helst vill bo. Du hittar också information om vilka varianter av säsongscamping som är valbara på de olika områdena.

Säsongscamping på Daftö

Som säsongsgäst på Daftö kan du hyra säsongstomt för din husvagn i perioden 1/5-15/9 och 15/9-1/5, vi erbjuder också flera olika säsongsperioder för dig med husbil.

Att vara säsongsgäst på Daftö

Varför Daftö? Många av våra gäster har valt just Daftö för den höga standarden på alltifrån servicehusen till servicen, närheten till havet och skogen och de många aktivitetsmöjligheter.

Säsongscamping med husvagn - perioder och lediga platser

Vi har lediga säsongstomter tillgängliga för dig att boka inför vintersäsongen med tillträde från 15/9. Har du en plats under vintersäsong har du förtur till fortsättning och eventuellt byte av plats inför sommarsäsongen 2023. Här hittar du mer information, pris och vilka som finns lediga.

Kortsäsong för husbil

Säsongscamping med husbil passar för dig som vill ha din husbil på ett och samma ställe över vintern 6/11 2023 - 22/3 2024, sensommaren och hösten 15/8 - 6/11 2023 eller kanske på våren 22/3 - 15/6 2024 med alla vårens storhelger på Daftö. 

Området Norrviken

På Daftö finns det två områden med säsongtomter, Söderviken och Norrviken. Norrviken är den nordligaste viken på Daftö. Ett område som passar är som älskar havet och naturen män som samtidigt vill ha nära till sommarens puls och aktiviteter. 

Området Söderviken

Söderviken ligger på Daftös sydligaste breddgrader. Många tomter har havsutsikt och nära till den största av Daftös två stränder. Här bor ni mer avskilt från pulsen och aktiviteterna som man under sommaren kan uppleva i Norrviken. 

Båtplats för dig som säsongsgäst

Du som hyr en säsongsplats hos oss under sommaren har även möjlighet att hyra en båtplats för att enkelt och smidigt ta dig ut på Kosterhavets nationalpark. Då kan du uppleva Kosteröarna runt hörnet med en fantastik och unik skärgård.

Vill du bo nära havet eller nöjesparken Daftöland?