Säsongscamping på Daftö

Vi har närmare 350 säsongsplatser på Daftö och det är många som väljer att hyra och säsongsplats och säsongscampa hos oss. Kanske är det något för dig också? I så fall hälsar vi dig välkommen till gemenskapen. Tillsammanstid är något vi värderar högt. Däremellan finns många förutsättningar till att umgås och njuta av campinglivet på tu man hand, eller tillsammans med grannarna.
Läs om våra områden Norrviken och Söderviken för att ta reda på vart du helst vill bo. Du hittar också information om vilka varianter av säsongscamping som är valbara på de olika områdena.

Säsongscamping sommarsäsong

Som säsongsgäst på Daftö kan du hyra säsongstomt för din husvagn i perioden 1 / 5-15 / 9. Välj mellan Söderviken och Norrviken. Oavsett måste område du väjer har du nära till havet, skogen, aktiviteterna och nöjesparken Daftöland.

LEDIGA SÄSONGSPLATSER

Vi har lediga säsongstomter tillgängliga för dig att boka inför sommarsäsongen med tillträde från 1/5. Här hittar du mer information, pris och vilka som finns lediga.

Säsongscamping försäsong

För dig som längtar till campinglivet och inte vill vänta till sommaren. För dig som kanske ska arbeta hemifrån i vår och vill ta med ert andra hem till en ny miljö med skog och hav utanför fönstret. Möt våren på Daftö!

Norrviken - husvagn & husbil

På Daftö finns det två områden med säsongtomter, Söderviken och Norrviken. Norrviken är den nordligaste viken på Daftö. Ett område som passar är som älskar havet och naturen män som samtidigt vill ha nära till sommarens puls och aktiviteter. 

Söderviken - husvagn

Söderviken ligger på Daftös sydligaste breddgrader. Många tomter har havsutsikt och nära till den största av Daftös två stränder. Här bor ni mer avskilt från pulsen och aktiviteterna som man under sommaren kan uppleva i Norrviken. 

Att vara säsongsgäst på Daftö

Varför Daftö? Många av våra gäster har valt just Daftö för den höga standarden på alltifrån servicehusen till servicen, närheten till havet och skogen och de många aktivitetsmöjligheter.

Båtplats för dig som säsongsgäst

Du som hyr en säsongsplats hos oss under sommaren har även möjlighet att hyra en båtplats för att enkelt och smidigt ta dig ut på Kosterhavets nationalpark. Då kan du uppleva Kosteröarna runt hörnet med en fantastik och unik skärgård.

Vintercamping för husbil

Vintercamping på Daftö passar för dig som vill ha din husbil på ett och samma ställe över vintern i perioden 1/11-26/3. Du har närheten till havet, till våra vandringsleder och du kan njuta av tystnaden och lugnet som en vinter på Daftö erbjuder.

Vintersäsong

Som säsongsgäst på Daftö kan du hyra vintersäsongstomt för din husvagn i perioden 15/9-1/5. Välj mellan Söderviken och Norrviken. Oavsett måste område du väjer har du nära till havet, skogen, aktiviteterna och nöjesparken Daftöland. 

Vill du bo nära havet eller nöjesparken Daftöland?