Säsongscamping på Daftö

Det är många som väljer att säsongscampa på Daftö. Kanske är det något för dig också? 

I så fall hälsar vi dig välkommen till gemenskapen på Daftö. "Tillsammanstid" är något vi värderar högt. Under ett vanligt år blir du som säsongsgäst bland annat inbjuden till en vårfest och en Oktoberfest för att kicka igång och avsluta campingsäsongen. Däremellan finns många förutsättningar till att umgås och njuta av campinglivet på tu man hand, eller tillsammans med grannarna.

Vi erbjuder säsongscamping för husvagn och vintercamping för husbil. Vissa delar skiljer sig åt, som perioder, pris och vilken typ av plats som man kan välja. Men en hel del är samma för alla, oavsett vilken boendeform man bor i. Som faciliteterna på området, generösa öppettider i reception och att det under större delen av året finns en eller flera restauranger som är öppna. 

Läs om våra områden Norrviken och Söderviken för att ta reda på vart du helst vill bo och kontakta oss om du vill ha mer information eller känner dig redo att boka din plats.

Norrviken - husvagn & husbil

På Daftö finns det två områden med säsongtomter, Söderviken och Norrviken. Norrviken är den nordligaste viken på Daftö. Ett område som passar er som älskar havet och naturen men som samtidigt vill ha nära till sommarens puls och aktiviteter. 

Söderviken - husvagn

Söderviken ligger på Daftös sydligaste breddgrader. Många tomter har havsutsikt och nära till den största av Daftös två stränder. Här bor ni mer avskilt från pulsen och aktiviteterna som man under sommaren kan uppleva i Norrviken. 

Vanliga frågor:

Kan jag åka kollektivt mellan Strömstad och Daftö?

Det kan du! På västtrafiks hemsida eller i appen hittar du aktuella tider och resan tar mellan 7-11 minuter.

Finns täcke och kudde i stugorna?

Täcke och kuddar finns till alla bäddar i stugorna. Sängkläder tar ni med själva eller så kan ni köpa till det i samband med att ni bokar boendet.

Kan jag omboka min vistelse i Coronatider?

Ja fri ombokning av din vistelse gäller tills vidare för att du ska kunna fortsätta din semesterplanering utefter nuvarande förutsättningar. Vid avbokning gäller ordinarie avbokningsregler, du hittar dem under "Om Daftö":

Får man ha hund på stranden och på Daftöland?

Både du och din hund är varmt välkomna till Daftö. Håll hunden kopplad och rasta den utanför campingområdet. Använd hundbajspåse. Husdjur får inte vistas på badstranden, på Daftöland, i poolområdet eller i gemensamma lokaler. Det finns hundduschar i byggnad 2 och 6.

Åtgärder gällande Corona

Vi på Daftö arbetar med att skapa äventyrliga upplevelser, men din säkerhet och trygghet vill vi inte äventyra. Därför har vi vidtagit åtgärder med anledning av Corona. Läs om åtgärderna under "Om Daftö".

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga ihop mat till hungriga magar.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat2020".

Hittade du inte svaren du sökte?

Längst ner till höger i skärmen hittar kan du söka efter frågor och svar. Där finns även en chatt som du kan använda om vi är inloggade. Självklart kan du även kontakta oss på mail eller telefon om du har fler frågor. +46(0)526-260 40 eller info@dafto.se.

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 6 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 200 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.