Till innehållet på sidan
/>/>
Säsongscamping

Säsongscamping med husvagn i Strömstad

Som säsongsgäst på Daftö i Strömstad har du till tillgång till ett stort aktivitetsutbud med och utan pirater, pool och utomhusaktiviteter som padeltennis, äventyrsgolf och fina vandringsleder. På denna sida kan du läsa mer om vad det innebär att vara säsongsgäst på Daftö, vilka perioder du kan vara det och om det finns platser lediga.

SÄSONGSPERIODER OCH PRISER 2023/2024

Säsongscamping - Vintersäsongscamping 15/9 till 1/5

Som säsongsgäst på Daftö kan du hyra säsongstomt för din husvagn i perioden 15/9-1/5 i områdena Söderviken och Norrviken. Oavsett område har du nära till havet och skogen. Denna period innehåller Spöktober under norska och svenska höstloven samt påsken. Däremellan ligger ett lugn över resorten, en vacker plats att vara på vintertid.

Priset för campingtomt utan elförbrukning (max 5 personer) är 8 300 SEK. Elförbrukning per kWh 3,25 SEK.

Vi lägger upp lediga tomter löpande på denna sida. Du kan boka tomt för vintersäsongen från den 1 september. Först på tur som tar kontakt med receptionen från kl 10:00 får den. Uppsagda platser läggs upp löpande och kan bokas från 1 sept till 1 dec.

Säsongscamping - Sommarsäsong 1/5 till 15/9

Väljer du att vara säsongsgäst på Daftö under sommarsäsongen har du möjlighet att delta i precis så många eller få aktiviteter du vill. Under sommaren finns här oändliga familjeäventyr att uppleva. Ett stort aktivitetsprogram med och utan pirater, nöjesparken Daftöland, restauranger, varav en med kvällsunderhållning, båtturer och mycket mer.

Nedanstående priser gäller för max 5 personer. Är ni fler än 5 personer betalar ni 1 600 SEK per extraperson.

29 200 SEK för kategori 3, campingtomt inkl. 500 kWh elförbrukning
30 300 SEK för kategori 2, campingtomt inkl. 500 kWh elförbrukning
31 400 SEK för kategori 1, campingtomt inkl. 500 kWh elförbrukning
1 500 SEK för vatten och avloppsanslutning

Vi lägger upp lediga tomter löpande på denna sida. Du kan boka tomt för sommarsäsongen den 15 februari. Först på tur som tar kontakt med receptionen från kl 10:00 får den. Uppsagda platser läggs upp löpande och kan bokas från 15 feb till 1 juli.

Lediga tomter

Lediga tomter i Söderviken

Kategori 3
157, 190

Lediga tomter i Norrviken

Inga lediga tomter för tillfället.

Kontakta oss för bokning

Kontakta oss om du har frågor eller vill boka säsongsplats. Vid bokning mailar du fullständiga kontaktuppgifter. Vi gör en kreditupplysning på alla nya säsongsgäster.

Till toppen på sidan