Till innehållet på sidan
/>/>
Äta

Kaparkrubb för alla matvrak

När det kurrar i kistan finns flera olika restauranger att styra mot, både på resorten och i Nöjesparken Daftöland. Restaurang Packhuset är vår största restaurang där du förutom god mat och läskande dryck kan uppleva underhållning från scenen. Vill du hellre äta i det egna boendet kan du köpa take away från Ruffen, Pizzapanget eller inhandla maten från butiken.

Restaurang Packhuset

Här kan god mat och show kombineras med underhållning. Under sommaren och storhelger erbjuder vi frukost, lunch och middag och i baren finns ett stort utbud av läskande drycker och härliga drinkar! Sitt inne i den tematiserade miljön eller välj ett bord på uteserveringen med utsikt över poolområdet.

Bistron

Njut av god mat och dryck inne i restaurangen med bekväm och trevlig inredning eller njut av solen under lunchen eller middagen på den trevliga uteserveringen. Bistron har en atmosfär och mat som passar perfekt för hela familjen.

Pizzapanget

Pizzapanget är stället du ska gå till om du vill köpa med dig en pizza hem till husvagnen, husbilen eller stugan efter en lång dag på stranden. Eller om du och kompisarna behöver få i er lite energi mellan aktiviteterna på Daftö.

Ruffen

Ruffen är stället du ska gå till för take away. Ta med dig lunch eller middag tillbaka till husvagnen, husbilen eller stugan när du behöver en paus i äventyret.

Äta på Daftöland

På Daftöland finns det flera restauranger att välja mellan för mat och dryck. Självklart finns också svalkande glass, fika, slush och popcorn när det är dags för en paus.

Butiken

Här kan du köpa allt från färskt bröd och kaffe på morgonen till kött att grilla till middagen och godis till kvällsmyset. Förutom mat har vi ett brett sortiment av leksaker och nödvändigheter ni kanske glömt hemma, som vattenpistoler, adaptrar eller tandborstar.

Till toppen på sidan