Äta / Daftölands restauranger

Daftölands restauranger

Svartkruts Hak
Kapten Svartkrut har seglat över de sju haven flera gånger om och testat mat i varje hamn, men det finns inget han gillar så mycket som tacos.

På Svartkruts hak hittar du det bästa från Mexiko i form av tacos och olika texmex-menyer. Kapten Svartkrut har seglat över de sju haven flera gånger om och testat mat i varje hamn, men det finns inget han gillar så mycket som tacos. Törsten släcker du med vatten eller läsk, eller om du har åldern inne med en svalkande Corona.

Kanonmat
Hamburgare, kebab, korv med bröd eller spröda pommes? Här finns skrovmålen som ser till att du håller dig mätt under dina äventyr i parken. Från serveringen har du full uppsikt på vad som händer runt om i nöjesparken.

Himmel & Pannkaka
Här kan du äta fräsch mat i händelsernas centrum. Vårt fina café mitt på Daftöland erbjuder sallader, pajer, pannkakor och inte minst glass i stora lass! När du ätit upp kan du lämna mamma och pappa igen och leka vidare i parken.

Slushbaren
I Slushbaren på Daftöland serverar vi svalkande och goda slush, helt utan azo-färgämnen. Du kan självklart även köpa spunnet socker och popcorn till din slush.

Kanonkulan
Det perfekta stället för alla glassugna pirater. Kanonkulan är ny för 2018.