Till innehållet på sidan
/>/>

Öppettider

Daftöland öppnar för säsongen under vårhelgerna Kristi Himmel och Pingst och därefter är parken öppen varje dag från 15 juni.

Under vårhelgerna är någon eller några restauranger öppna och alla öppnar upp för matgäster från den 15 juni.

Beställ mat via HappyOrder

När nöjesparken är öppen kan du beställa maten via HappyOrder och fortsätta äventyren i nöjesparken tills maten är klar.

Beställ mat här

Man blir hungrig av alla bus och äventyr! På Daftöland finns det flera restauranger att välja mellan för mat och dryck. Självklart finns också svalkande glass, fika, slush och popcorn när det är dags för en paus. Tänk på att det är många som vill äta runt lunchtid, då är det längst väntetid.

Himmel & Pannkaka

Här kan du äta god mat i händelsernas centrum. Vårt fina café mitt på Daftöland erbjuder sallader, pajer, pannkakor och inte minst glass i stora lass! När du ätit upp kan du lämna mamma och pappa igen och leka vidare i parken. Himmel & Pannkaka är en kontantfri restaurang, betala med kontokort eller swish.

Slushbaren

I Slushbaren på Daftöland serverar vi svalkande och goda slush, helt utan azo-färgämnen. Du kan självklart även köpa spunnet socker och popcorn till din slush. Snabb energi innan äventyren i Nöjesparken Daftöland fortsätter.

Kanonmat

Ny energi för alla pirater med mat från kanonmat, här finns hamburgare, chicken nuggets och korv. Självklart serveras vegetariskt och smarriga pommes. Du hittar Kanonmat mittemot Silverforsen. Kanonmat är en kontantfri restaurang betala med kontokort eller swish.

Sockerbomben

2023 års nyhet på vår nöjespark är Sockerbomben! Här kan du uppleva en explosion av smaker med vårt stora urval av glass och churros, toppade med olika tillbehör. Kom och njut av en härlig sockerchock!

Svartkruts Hak

När det kurrar i kistan är det på Svartkruts Hak du hittar mat och häng för riktiga pirater. Här serveras kebab i olika former.

Läs mer om Daftöland
Till toppen på sidan