Till innehållet på sidan
/>/>

En av landets mest välsorterade campingbutiker

Vi har en massa campingtillbehör i vår butik. Adaptrar, förlängningssladdar, specialrengöring, tältpinnar, spännband och tejp i alla dess former. Om du inte hittar det du behöver ligger en av landets mest välsorterade campingbutik knappt 5 km härifrån. Tillbehörsbutiken hittar du på Trädgårdsgatan 6, på väg in mot Strömstad.

Andra butiker i närområdet

När butiken är stängd, om du söker råvaror som du inte hittar hos oss eller om du vill storhandla kan vi rekommendera ICA Kvantum som ligger relativt nära. Åk mot centrum och rakt fram i första rondellen för att komma dit. Willys finns inne i Strömstads Shoppingcenter på Oslovägen 50.

20 maj - 5 juni

Söndag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag - Lördag 08:00 - 21:00

Se fler öppettider här.

Se alla öpppetider

Vår butik har det mesta ni behöver för en lyckad semester

Här kan du köpa allt från färskt bröd och kaffe på morgonen till kött att grilla till middagen och godis till kvällsmyset. Förutom mat har vi ett brett sortiment av leksaker och nödvändigheter ni kanske glömt hemma, som vattenpistoler, adaptrar eller tandborstar. Vi har allt för en smidig campingupplevelse utan att behöva lämna området.

När vi bestämmer butikens sortiment är tanken att du inte ska behöva åka iväg och handla, om du inte vill det såklart. Här kan du köpa alltifrån kläder till sladdar, grönsaker och hela middagsmenyn.

Och vet ni vad som är vår storsäljare? Nybakade frallor förstås! Vi säljer nästan 70 000 stycken per säsong till alla frukostälskare där ute. För oss är brödbakning en passion och vi vill att ni ska njuta av det varje morgon under er vistelse hos oss.

Att kitta upp dig som en pirat är enkelt efter ett besök i butiken

I butiken hittar du allt du kan tänka dig för att bli en riktig pirat. Som pirathattar, ögonlappar, svärd och andra nödvändigheter. Dessutom finns t-shirt, hoods, tofflor, vattenflaskor, krabbmetor och mycket mer.

Ni hittar vår livsmedelsbutik mellan receptionen och Restaurang Packhuset. Kom förbi och fyll på med allt ni behöver för en bekväm och härlig vistelse hos oss.

Skänk din pant till Jontefonden och sätt guldkant på tillvaron för de som verkligen behöver det

Runt om på resorten finns blå Pantamerakärl där du kan lägga din pant och samtidigt göra en fin gärning för barn och ungdomar som har eller ska transplantera organ samt deras syskon. Pantkärlen finner ni vid våra återvinningsstationer. Alla pengar som panten genererar går till Jontefonden, det är ett av flera sätt vi stödjer deras fina arbete. Du kan läsa mer om vårt samarbete och om Jontefonden här.

Man som arbetar i butiken och framtill i bild står leksaker, som säljs i butiken.

Till toppen på sidan