Äta / Butiken

Livsmedelsbutiken

Har ni glömt tandborsten hemma? Eller kanske barnens krabbhink? Inga problem. I vår livsmedelsaffär, som har öppet varje dag från den 23 mars till den 14 oktober, hittar du det mesta. Från ägg till tältpinnar och allt däremellan.
 
Här kan du köpa färska frallor på morgonen, fikabröd till stranden, kött att grilla till middagen och kanske lite godis till kvällsmyset.
Förutom mat har vi också ett brett sortiment av leksaker och praktiska artiklar ni kanske glömt hemma, som campingtillbehör, adaptrar och tv-kablar.
– Tanken är att du aldrig ska behöva åka iväg och handla. Här kan du köpa både leksaker till barnen och hela middagsmenyn, säger Mikaela Johansson som jobbat på Daftö i 12 år.

I köttdisken finns allt för grillkvällen och för den som gillar närproducerat har butiken satsat extra på att erbjuda lokala råvaror som tångknäckebröd från Grebbestad och havtornsmarmelad från Tjärnö.

Men vad det säljs mest av är det inget snack om – frallor. Totalt säljer butiken drygt 100 000 nybakade frallor per säsong till frukostsugna besökare.

– Varje morgon börjar vi med att baka massor av bröd. Äta nybakta frallor till frukost är verkligen en stark tradition hos våra gäster. Dessutom har vi riktigt bra kaffe i vår kaffemaskin. Fina bönor, nymalet och lika rykande färskt som varmt. Vi har allt för en riktig gofika, säger Mikaela Johansson.

Vår livsmedelsbutik hittar du mellan receptionen och restaurang Packhuset.

Skänk din pant!
Många har burkar och flaskor att panta. Det går alldeles utmärkt att göra hos oss. Men istället för pengar tillbaka har vi valt att skänka all pant till Barncancerfonden i samarbete med Pantamera. Pantkärlen finner ni vid alla våra återvinningsstationer.

I fjol blev det hela 38 743 kronor. Stort tack till alla er som pantade!

Se alla öppetider
Se alla öppetider