Söderviken - husvagn

Popularitet under året:
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Söderviken ligger på Daftös sydligaste breddgrader, ett område som uppskattas av dig som vill komma bort från sommarens puls och aktiviteter. Många tomter har havsutsikt och nära till den största av Daftös två stränder. Ni bor mer avskilt och behöver ta er över en väg för att komma till det resterande området med pool, reception, butik och restauranger. 

Under ett vanligt år bjuder vi in er som säsongsgäster till två minnesvärda kvällar. En vårfest för att kicka igång säsongen och en oktoberfest för att avsluta säsongen. Detta brukar bli några av årets höjdpunkter.  

Som säsonsgäst i Söderviken har du närhet till två servicehus, nummer 2 och 4, beroende på vart i området du bor. Servicehus 2 är det största på Söderviken och där finns, förutom tvättmöjligheter, toaletter och duschar även familjerum och bastu. Utanför servicehuset finns en större lekplats och en mindre lekplats hittar du närmare servicehus 4. I servicehus 4 finns också tvättmöjligheter, duschar och toaletter. 

I Söderviken finns den större av de två stränderna på Daftö och bredvid den hittar du båthamnen där du som säsongsgäst kan hyra en båtplats. Till vänster om stranden finns en bergstopp med en fantastisk utsikt att njuta av, ett tips är att uppleva solnedgången därifrån. 

Även om området på Daftö är stort finns allt inom en kort promenad. Promenera över till Norrviken via strandpromenaden eller längs vägen som tar dig till poolområdet, restaurangerna, receptionen, butiken, aktiviteterna och Nöjesparken Daftöland.

Säsongsgäst med husvagn

Året har vi delat in i två perioder. Sommarperioden börjar 1 maj och sträcker sig till 15 september och vinter från 15 september till 1 maj. Om du har hyrt en tomt under en period har du förtur på tomten inför nästa period. Är du intresserad av en säsongsplats men att det är långt till ett av ovanstående datum? Hör av dig till oss så ser vi om du kan få din plats innan, då vi har en del platser lediga.

Vill du hyra en husvagnstomt för säsongsuppställning är du välkommen att kontakta oss på sasong@dafto.se så får du reda på vilka tomter som finns lediga och vilka regler som gäller.

Lediga tomter: 110, 157, 163, 164, 167, 191, 206, 308, 312 och 416.