Området Söderviken

Söderviken ligger på Daftös sydligaste breddgrader, ett område som uppskattas av dig som vill komma bort från sommarens puls och aktiviteter. Många tomter har havsutsikt och nära till den största av Daftös två stränder. Ni bor mer avskilt och behöver ta er över en väg för att komma till det resterande området med pool, reception, butik och restauranger. 

Under ett vanligt år bjuder vi in er som säsongsgäster till två minnesvärda kvällar. En vårfest för att kicka igång säsongen och en Oktoberfest för att avsluta säsongen. Detta brukar bli några av årets höjdpunkter.  

Som säsonsgäst i Söderviken har du närhet till två servicehus, nummer 2 och 4, beroende på vart i området du bor. Servicehus 2 är det största på Söderviken och där finns, förutom tvättmöjligheter, toaletter och duschar även familjerum och bastu. Varmvatten ingår i ditt boende. Utanför servicehuset finns en större lekplats och en mindre lekplats hittar du närmare servicehus 4. I servicehus 4 finns också tvättmöjligheter, duschar och toaletter. 

I Söderviken finns den större av de två stränderna på Daftö och bredvid den hittar du båthamnen där du som säsongsgäst kan hyra en båtplats. Till vänster om stranden finns en bergstopp med en fantastisk utsikt att njuta av, ett tips är att uppleva solnedgången därifrån. 

Även om området på Daftö är stort finns allt inom en kort promenad. Promenera över till Norrviken via strandpromenaden eller längs vägen som tar dig till poolområdet, restaurangerna, receptionen, butiken, aktiviteterna och Nöjesparken Daftöland.

I Söderviken kan du hyra en säsongsplats för din husvagn under sommarsäsongen, vintersäsongen eller under båda säsongerna för att ha din plats under helår.

Här kan du se områdeskartan (öppnas i ny flik).

Lediga tomter i Söderviken hittar du här.