Barnens Daftö

På Daftö bor, äter och leker vi som Pirater! Här blir varje dag ett äventyr för hela familjen! Lika mycket roligt för barnen som avslappning för föräldrarna. Här är några av alla äventyr. Tillsammanstid är det bästa vi vet!

 

Äventyr hela dagen

Bo som en pirat

För alla barn blir semestern det där lilla extra när du också bor som en pirat. I våra tematiserade stugor och på pirathotellet bor du som en riktig bohuskapare eller pirat som just tagit sig iland med sina finaste skatter.

Boka boende här ›

Äventyrspoolen

Precis som Daftöpiraterna älskar vi havet och vatten i alla dess former. Här finns tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner, rutschkana och utkikstorn. Borda ett piratskepp i äventyrspoolen och skvätt ner kompisar eller syskon med vattenkanonen. 

Välkomna till ett fartfylld äventyrsbad!

Klicka här för att läsa mer ›

Piratäventyr

Med Piraterna hittas det på allt möjligt kul! Från krabbfiske och sandslottstävling, till skattjakt, piratpyssel och piratshow. Vår kalender uppdateras med alla dagens aktiviteter. 

Panget & Piratloftet
Med våra aktivitetshus finns det massor med kul att hitta på tillsammans med både kompisar och familjen. Panget för de lite äldre barnen och på loftet pysslar de små barnen bland mycket annat.

Daftötåget

Det bästa sättet att få en överblick över Daftöområdet är en tur med vår egen tåglinje, Daftötåget. Bredvid lokföraren i Daftötåget sitter en av Daftöpiraterna som guidar er runt och berättar om det ena och det andra som får era dagar på Daftö att bli så bra som möjligt. 

Plats och avgångstider för Daftötåget ›

Ta med hunden till Daftö

Både du och din hund är varmt välkomna till Daftö. Vi har flera stugtyper och platser där hunden kan vara med. Våra fina vandringsleder och naturnära läge passar perfekt för promenader med hunden. Vi erbjuder också hundduschar och det finns plats att bada på. Välkommen till hela familjen. 

Läs om ett förslag på boende för dig med hund. 

Läs mer här