Till innehållet på sidan
/>/>
Göra

Daftötåget

Det bästa sättet att få en överblick över Daftöområdet är en tur med vår egen tåglinje, Daftötåget. Bredvid lokföraren i Daftötåget sitter vanligtvis en av Daftöpiraterna som guidar er runt och berättar om det ena och det andra som får era dagar på Daftö att bli så bra som möjligt.

Daftötåget är favoritaktivitet på Daftö Resort i Strömstad

Daftötåget avgår från tågstationen vid Pizza Panget i Norrviken. När åkglada barn och vuxna satt sig tillrätta i sätena och tåget börjat rulla går färden vidare genom några av områdena på anläggningen. Befinner du dig på marken när tåget passerar kan du vänta dig ett ”Skepp O´Hoj” i kör. Om du hör det blir barnen ännu gladare om du glatt vinkar och säger ”Skepp O´Hoj” tillbaka – prova och se om vi har rätt!

Daftötåget är an av favoritaktiviteterna hos oss och. under högsommaren. Tåget körs även under vissa helgdagar under våren, försommaren och hösten.

Håll utkik i kalendern för att inte missa avgångarna under de andra årstiderna.

Välkommen ombord!

Fler aktiviteter med pirater

På Daftö ingår ett stort aktivitetsutbud i boendepriset, både med och utan pirater. Kolla in kalendern för att se vad som genomförs under ditt besök hos oss. Dessutom hittar du ännu fler utomhusaktiviteter under Göra.

Till toppen på sidan