Till innehållet på sidan
/>/>
Stugor

Hyr stuga i Strömstad

På Daftö finns nio olika stugtyper som passar både små och stora sällskap. Från små, enkla och billigare campingstugor till stora och exklusiva stugor där det inte har sparats på krutet gällande lyx och flärd. Oavsett vilken stuga du hyr bor du nära havet och äventyret och har ett stort aktivitetsutbud utanför dörren.

Bo i stuga i Strömstad med aktiviteter vid havet

Kombinera stugboendet med båtturer ut till Koster, bada i poolen eller havet, besök Strömstads mysiga stadskärna eller upplev vår fina strandpromenad tillsammans med familjen, vännerna eller kanske din hund. Ett stort aktivitetsutbud med och utan Daftöpiraterna ingår i stugpriset, se kalendern för information om vad som genomförs när du besöker oss.

Välkommen att uppleva norra Bohuslän och Strömstad, nära norska gränsen och 16 snabba motorvägsmil från Göteborg.

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag omboka min vistelse?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö".

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan, men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00, om du inte bokat till slutstädning, då behöver du checka ut kl: 10:00.

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

ÄVENTYRLIGT ELLER AVKOPPLANDE

Pulshöjande aktiviteter, galna upptåg med piraterna, svalkande dopp i havet eller en bra bok i stugan efter en vacker promenad med utsikt över skärgården? En vistelse på Daftö Resort blir precis så äventyrlig eller avkopplande som du vill ha den. Här finns förutsättningar till att skräddarsy vistelsen precis hur du vill, året om.

Hyr stuga i Strömstad

Att hyra stuga på Daftö Resort i Strömstad är så mycket mer än tak över huvudet och sängar att sova i. Här skapas äventyrliga familjeminnen som ni kan tänka tillbaka på under en lång tid framöver. Stugor finns i varierande storlekar och i olika prisklasser och du kan bo här under hela året. Från påsken till och med höstlovet ingår ett stort aktivitetsutbud med och utan Daftöpirater. Du hittar dessa aktiviteter i kalendern. Dessutom finns en mängd utomhusaktiviteter att uppleva och under försommarhelger och högsommaren är nöjesparken Daftöland öppen. Vilken stuga passar bäst med dina önskemål?

Stugor i olika storlekar och utföranden

Självklart är vi lite partiska när vi säger att Strömstad är ett av Sveriges bästa resmål. Daftö ligger precis vid havet, och här bor du bekvämt och vackert. Här är ingenting tråkigt – speciellt inte när nöjesparken Daftöland ligger precis intill stugområdet.

Det finns en rad med olika typer av stugor på Daftö. Allt från mindre stugor för små sällskap till större byggnader för hela familjen och dina vänner.

I Piratbyn kan du exempelvis bo i en pirat-inredd stuga med plats för sex personer – med utsikt över nöjesparken Daftöland.

Kaptensbyn innehåller de största stugorna på Daftö. Dessa campingstugor på Västkusten är exklusiva med en modern framtoning. Det finns totalt åtta sängplatser i två sovrum och ett sovloft. Alla stugor i Kaptensbyn renoverades under 2017 – vilket gör att de innehåller alla bekvämligheter du kan tänka dig.

För den äventyrslystne besökaren som vill bo i en stuga på Västkusten finns Döskallebyn med två till fyra sovplatser. Det som skiljer denna stugby är att du bor ovanför marken i kojor.

Detta är bara ett axplock av våra olika stugor att hyra på Västkusten. Oavsett sällskap eller intresse så finns det ett boende för dig.

Campingstuga vid havet i Strömstad

Att hyra campingstuga har blivit en självklar sommaraktivitet för många. Och egentligen – vad är skönare än en härligt ljus dag på en varm klippa i Bohuslän?

Bohuslän är det västligaste landskapet i Sverige, som är känt för fiske, salta bad och klippor i sten. Här finns bland annat tre av Sveriges största öar: Orust, Hisingen och Tjörn. Vi får inte heller glömma bort att tipsa på Kosteröarna som finns utanför Strömstad.

Välkommen att boka din campingstuga på Västkusten på Daftö Resort.

Boka boende
Till toppen på sidan