Till innehållet på sidan
/>/>
  • Storlek90 kvm
  • Sovrum4
  • Sovplatser8+2
  • Kök finns i stugan
  • Dusch finns i stugan
  • WC finns i stugan
  • Husdjur är ej tillåtna
  • Tillgänglighetsanpassad
Boka

Kaparvillan är ett nytt tillskott bland boendeformerna på Daftö. Inte nog med att villan ligger på en fantastisk plats med havsutsikt - villan har en egen pool också! I priset ingår dessutom bäddade sängar, städning vid avresan och på altanen står en gasolgrill redo för era grillkvällar. Ett perfekt val för den stora familjen, två familjer som vill bo tillsammans eller för t.ex. en ledningsgrupp.

Laddar bokningskalender

Stuga med 8 sovplatser, havsutsikt och egen pool

Kaparvillan har 8 ordinarie bäddar fördelade på 4 sovrum samt 2 extrabäddar i vardagsrummet. 2 badrum och braskamin för er som besöker oss under den kallare tiden på året. Kombinerat kök och vardagsrum och en fantastisk utsikt över havet och den egna poolen. Poolen är 3 x 6 meter, har ett djup på 1,5 meter och kan användas för boende i Kaparvillan mellan 1 maj och vecka 41. På altanen står en gasolgrill och i priset ingår bäddade sängar och slutstädning. Frukost kan köpas till för den som önskar.

Stort utbud av aktiviteter ingår i boendepriset

Självklart ingår ett stort aktivitetsprogram, precis som för alla boendeformer på Daftö Resort. I kalendern ser du vilka dessa är. Dessutom finns flertalet utomhusaktiviteter som ni kan göra på egen hand när ni själva önskar. Som padeltennis, äventyrsgolf, SUP-bräda eller uppleva en av många båtturer från Daftös utflyktsbrygga.

Vanliga frågor

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö".

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Till toppen på sidan