Till innehållet på sidan
/>/>
  • Storlek42 kvm
  • Sovrum2
  • Sovplatser4
  • Kök finns i stugan
  • Dusch finns i stugan
  • WC finns i stugan
  • Husdjur är ej tillåtna
  • Tillgänglighetsanpassad
Boka

I våra fint inredda stugor i Skeppsbyn finns plats för upp till fyra personer i två sovrum med två bäddar i varje. Stor social yta med kök och vardagsrum i ett och en härlig altan utanför.

Laddar bokningskalender

Hur stugorna i Skeppsbyn är utrustade

Stugorna har två sovrum, kaklade badrum samt ett välutrustat kök med allt du kan tänkas behöva. På sommaren är den bästa platsen förstås den mysiga altanen där du kan njuta av härliga sommarkvällar.

I stugan finns diskmaskin, kyl/frys, ugn, mikro, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- och städutrustning, barnstol, barnresesäng och utemöbler. Täcke, kuddar och TV.

Parkering och elbilsladdare

Till varje stuga finns en parkeringsplats. Har ni fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland.

Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

Tillgänglighetsanpassning

Stugan har en entré på markplan och stora gemensamma ytor. Badrummet är relativt rymligt men har ej handikapptoalett. Parkeringarna till Skeppsbyn ligger nära stugorna och det är plant mellan parkering och stugan.

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö"

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Till toppen på sidan