Till innehållet på sidan
/>/>
  • Storlek12 kvm
  • Sovrum1
  • Sovplatser4
  • Kök är ej tillgänglig
  • Dusch är inte tillgänglig i stugan
  • WC är inte tillgänglig i stugan
  • Husdjur är ej tillåtna
  • Tillgänglighetsanpassad
Boka

Att bo i Döskallebyn är ett riktigt äventyr för de våghalsiga semesterfirarna. Testa på Glamping på piraternas vis. Bo i träkojor ovanför marken och speja ut över nöjesparken Daftöland. Frukost och städ ingår.

Laddar bokningskalender

Hur stugorna i Döskallebyn är utrustade

Stugorna har plats för fyra personer och innehåller det enda ni behöver för en spännande övernattning. Lyxigt nog ingår frukost i priset och den serveras i restaurangen. Toalett och dusch finner ni i campingens servicehus bara ett stenkast bort.

Sängarna har täcken och kuddar, ta med egna sängkläder eller lägg till det i bokningen för extra lyx. I stugan finns el och TV. På verandan utanför finner du bord och bänkar.

I Döskallebyn finns dessvärre ingen möjlighet att lägga till barnresesäng då ytan är för liten, välj en annan stuga om detta önskas under vistelsen.

Parkering och elbilsladdare

Till varje stuga finns en parkeringsplats. Har ni fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland.

Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö".

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Till toppen på sidan