Till innehållet på sidan
/>/>
  • Storlek50 kvm
  • Sovrum3
  • Sovplatser6
  • Kök finns i stugan
  • Dusch finns i stugan
  • WC finns i stugan
  • Husdjur tillåtna
Boka

Med plats för 6 personer och en härlig veranda med viss utsikt över havet är Solhöjdens stugor ett mycket bra alternativt för den stora familjen. Hit är även husdjur välkomna.

Laddar bokningskalender

Hur stugorna i Solhöjden är utrustade

Att spendera en semestervecka eller två i en av Solhöjdens stugor är ett säkert kort. Med bäddar för 6 personer i två sovrum och ett sovloft är stugorna ett mycket bra alternativt för den stora familjen eller för kompisgänget.

Självklart har alla stugor välutrustade kök, kaklade badrum med golvvärme och en härlig veranda med viss havsutsikt. Här kommer ni verkligen trivas, det finns ju trots allt en anledning varför vi döpt stugbyn till just Solhöjden.

Här finns dessutom diskmaksin, kyl/frys, ugn, mikro, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshanduk, disk/städutrustning, barnstol, barnresesäng och utemöbler. Täcken och kuddar, TV och så är husdjur tillåtna.

Parkering och elbilsladdare

Till varje stuga finns en parkeringsplats. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö".

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Till toppen på sidan