Till innehållet på sidan
/>/>
  • Storlek20 kvm
  • Sovrum1
  • Sovplatser4
  • Kök finns i stugan
  • Dusch finns i stugan
  • WC finns i stugan
  • Husdjur tillåtna

Krutbyn är en nyrenoverad stugby inför säsongen 2024. Krutbyn bjuder in till en semester i små och enkla men trevliga stugor med plats för 4 sovplatser fördelat i dubbelsäng och våningssäng.

Laddar bokningskalender

Hur stugorna i Krutbyn är utrustade

Stugorna är utrustade med ett badrum, pentry och såklart en härlig veranda för de soliga sommardagarna. Insidan är nyrenoverad, spana in bilderna i bildspelet ovan.

I stugorna finns kyl, ugn, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, Tv, disk - städutrustning och utemöbler. Husdjur är tillåtna i Krutbyn.

Barnresesäng finns inte i stugan men kan läggas till som tillval för 250 kr, då ingår även täcke och kudde.

Parkering och elbilsladdare

Till varje stuga finns en parkeringsplats. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

Vanliga frågor

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö"

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Till toppen på sidan