Till innehållet på sidan
/>/>
  • Storlek48 kvm
  • Sovrum2
  • Sovplatser6
  • Kök finns i stugan
  • Dusch finns i stugan
  • WC finns i stugan
  • Husdjur tillåtna
  • Tillgänglighetsanpassad
Boka

Hyr en stuga i Piratbyn och bo lika brokigt som en bohuskapare på Västkusten. Stugorna har plats för 6 personer i två sovrum belägna på övervåningen och är utrustade med kaklade badrum. Med en mysig uteplats mot nöjesparken Daftöland är utsikten lika spännande som händelserik.

Laddar bokningskalender

Hur stugorna i Piratbyn är utrustade

I Piratbyn bor ni som riktiga pirater. En favoritby för barnen och för vuxna som kan njuta av en god middag på uteplatsen i kvällssolen när barnen somnat. Perfekt om ni är flera familjer som semestrar tillsammans då uteplatserna ligger mot varandra och det är enkelt att duka långbord om man så önskar. I stugorna finns WC, kyl, ugn mikro, diskmaskin, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- städutrusning, barnstol, barnresesäng och utemöbler. Täcken, kuddar och TV. Husdjur är tillåtet.

Parkering och elbilsladdare

Till varje stuga finns en parkeringsplats. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö".

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Till toppen på sidan