Till innehållet på sidan
/>/>
  • Storlek60 kvm
  • Sovrum3
  • Sovplatser8
  • Kök finns i stugan
  • Dusch finns i stugan
  • WC finns i stugan
  • Tillgänglighetsanpassad
Boka

Kaptensbyn är vårt största och mest exklusiva boende där ni bor i stora och moderna stugor med ett charmigt sovloft och två sovrum, med totalt 8 sovplatser.

Laddar bokningskalender

Hur stugorna i Kaptensbyn är utrustade

När du stiger in i Kaptensbyn ser du ett välutrustat kök och kaklat badrum med golvvärme. Fina tapeter och en kristallkrona i taket. Här har det inte sparats på krutet gällande lyx och flärd. Det bästa av allt är altanen som bjuder in till sköna sommarkvällar med havsutsikt från flera av stugorna. Kort och gott ett bra val för den stora familjen eller kompisgänget.

Här finns även diskmaskin, kyl/frys, ugn, mikro, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshanduk, disk/städutrustning, TV, barnstol, barnresesäng och utemöbler. Täcken och kuddar finns till alla sovplatser. Ta med lakan eller välj till det i onlinebokningen. Kolla gärna in filmen som ligger längre upp på sidan, i bildspelet. Där visar vi hur stugan ser ut rum för rum.

Parkering och elbilsladdare

Till varje stuga finns en parkeringsplats. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

Tillgänglighetsanpassning

Stugan har en liten ramp vid entrén och rymligt badrum (ej med handikapptoalett) samt gemensamma ytor. Kaptensbyn består av två husrader och den raden närmast parkeringen rekommenderas för er som har svårt att ta er fram då det är längre till den andra husraden samt backar.

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö"

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna och hotellet från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Till toppen på sidan