Till innehållet på sidan
/>/>
  • Storlek36 kvm
  • Sovrum2
  • Sovplatser4
  • Kök finns i stugan
  • Dusch finns i stugan
  • WC finns i stugan
  • Husdjur är ej tillåtna
  • Tillgänglighetsanpassad
Boka

Vackert belägna semesterstugor i en sluttning mot havet. Stugorna har rymliga badrum och ett litet, men väl utrustat kök. Ett sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng. Det bästa med hela stugan är den fina altanen med utsikt över havet.

Laddar bokningskalender

Hur stugorna i Sjölia är utrustade

Sjölia är vackert inredd med stora fönster ut mot altanen och havet. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spishäll (ej ugn), mikro, porslin, bestick, kastruller, kaffebryggare, kökshandduk, disk- & städutrustning. Ett högre bord med barstolar. På altanen står utemöbler och i stugorna finns även TV, barnstol, barnresesäng, täcken och kuddar.

Parkering och elbilsladdare

Till varje stuga finns en parkeringsplats. Behöver ni plats för fler bilar kan ni parkera på de avgiftsbelagda parkeringsplatserna utanför receptionen eller vid Daftöland. Mellan Pirathotellet och konferensbyggnaden finns laddplatser för elbilar som betalas via appen Easypark. Elbilar får inte laddas någon annanstans än via dessa elbilsladdare.

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag omboka min vistelse ?

Ja, med våra olika avbokningsskydd har du stor valfrihet avseende om- och avbokning. Du väljer själv vad som passar dig bäst. Läs mer om våra bokningsvillkor under "Om Daftö".

Måste jag ha med sängkläder?

Du kan men du behöver inte. Du kan välja att hyra sängkläder och istället lägga tiden på roligare saker än att tvätta lakan när du kommer hem.

Finns wifi på området?

Ja absolut, du kan koppla upp dig till vårt nätverk oavsett om du befinner dig på Daftöland, vid poolen eller i stugan. Wifi är gratis för dig som bor hos oss och lösenordet är "pirat1234".

Hur långt är det in till Strömstad?

Det är 5 km in till Strömstad och tar ca knappt 10 minuter med bil och ca 20 minuter med cykel. Cykel kan du hyra i receptionen för 180 kr per dag, självklart ingår hjälm i priset.

När kan jag checka in och när behöver jag checka ut?

Du kan checka in i stugorna från 15:00. Utcheckning är klockan 11:00 (vid beställt slutstäd gäller utcheckning kl: 10:00).

Finns det köksutrustning i stugorna?

Alla stugor med kök har porslin, glas och bestick till minst antal personer som kan sova i stugan. Utöver det finns kastruller och andra nödvändigheter för att laga mat till hungriga magar.

Till toppen på sidan