Till innehållet på sidan
/>/>
Jobba med oss

Lediga jobb på Daftö i Strömstad

Daftö Resort är en femstjärnig året runt-öppen boendeanläggning på Bohuskusten utanför Strömstad. Med boende och aktiviteter för alla smaker, pool och den egna nöjesparken Daftöland är vårt familjeföretag en av de ledande boendeanläggningarna i Europa. 

Bli en del av gemenskapen - sök sommarjobb på Daftö i Strömstad

Här hos oss på Daftö Resort, 5 m söder om kuststaden Strömstad, jobbar över 200 kollegor under sommarsäsongen. Sök jobb du också! Vi tror och hoppas att du får minnen och vänner för livet.

Vi välkomnar ansökningar från dig som har fyllt 18 år. Vi har öppet året runt och kan erbjuda jobb även under för- och eftersäsong. Under vecka 25-32 behöver all personal vara på plats.

Läs mer och ansök

Lediga helårstjänster

Nu utökar vi vårt helårsteam med en receptionist

Vi söker dig som har en härlig inställning till service och som är orädd att prova nya saker, du älskar en omväxlande vardag i en miljö med högt tempo. Receptionen är hjärtat av vår verksamhet, där du arbetar med både administrativa och praktiska sysslor, såsom att boka våra gästers vistelse, ta emot deras frågor och funderingar. Och viktigaste av allt: Inspirera gästerna till nya piratäventyr.

Läs mer om rollen
Till toppen på sidan